اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فاجعه در در کلاس گزینش B آسیا؛

درگذشت شوکه کننده یک مربی فوتبال در کلاس/ رئیس هیات فوتبال اسلامشهر: مرحوم سکته کرد و بیماری قلبی داشت

درگذشت شوکه کننده یک مربی فوتبال در کلاس/ رئیس هیات فوتبال اسلامشهر: مرحوم سکته کرد و بیماری قلبی داشت
یکی از مربیان فوتبال در کلاس گزینش B آسیا به شکل ناگهانی و تلخی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در کلاس گزینش B آسیا که به مدرسی احمد سنجری در حال برگزاری بود، به دلیل فشار بیش از حد بدنی در ساعت ۷ صبح به یکی از متقاضیان شرکت در کلاس حادثه تلخی آفرید و باعث فوت یکی از متقاضیان شد.

حسین صلحی در جریان کلاس‌های مربیگری B آسیا در اسلامشهر به‌دلیل سکته قلبی درگذشت. این در حالی است که که این کلاس‌ها بدون حضور پزشکان برگزار شد!

حال سوال این است که چرا مربیان برای گزینش کلاس مربیگری باید فوتبال بازی کنند، یا دور زمین دوندگی کنند؟

سوال بعدی اینکه اگر قرار بر آن است مربیان مانند بازیکن فوتبال تحت فشار قرار بگیرند، به چه دلیل قبل از حضور در گزینش، تست پزشکی انجام نمی‌شود و با برگه تست پزشکی گزینش آغاز نمی‌شود؟

همچنین چرا پزشک و آمبولانس در کنار زمین حضور نداشته و باید خود مرحوم با اورژانس تماس بگیرد؟!

حال دو فرزند خردسال بدون پدر شده‌اند و چه کسی باید پاسخگوی این وضعیت باشد؟!

حال باید دید هیئت فوتبال دلیل قانع‌کننده‌ای برای این فاجعه دارد.

توضیحات رئیس هیات فوتبال اسلامشهر: مرحوم صلحی بیماری قلبی خانوادگی داشت

مجید محمدی رئیس هیات فوتبال اسلامشهر در خصوص اینکه عنوان شده بود حسن صلحی از مربیان کلاس مربیگری احمد سنجری در اسلامشهر به دلیل سکته قلبی فوت شده و کلاس بدون پزشک و آمبولانس برگزار شده، اظهار کرد: من از همان اول صبح در کلاس حاضر بودم و مربیان تازه شروع به گرم کردن کرده بودند. مرحوم بیرون از زمین بود و اتفاقاً کنار ما نشسته بود. یک لیوان شربت و در ادامه یک آب معدنی هم خورد.

وی ادامه داد: در حالی که مرحوم صلحی با من در حال صحبت بود، ناگهان خِرخِر کرد و روی شانه من خوابید. متأسفانه بیماری قلبی خانوادگی دارد و سال گذشته هم برادر وی این بیماری را داشت که بر اثر آن درگذشت. بلافاصله تماس گرفتیم و ۶ تا ۷ دقیقه کشید تا آمبولانس آمد و بیمار را به بیمارستان انتقال داد. پزشکان بیمارستان گفتند دچار سکته قلبی شده و زمان رخ دادن سکته هم قبل از آن بوده که خِرخِر کند و روی شانه من بخوابد.

رئیس هیات فوتبال اسلامشهر خاطرنشان کرد: چون اول صبح بوده هنوز آمبولانس به محل برگزاری کلاس نیامده بود، چون هنوز تست‌ها آغاز نشده بود. ضمن اینکه مرحوم صلحی اصلاً در کنار گروه اول نبود که در گرم کردن حضور یابد. قبل از آنکه آمبولانس برسد این مرحوم تمام کرده بود. ضمن اینکه او اصلاً در زمین نبود و در تست‌ها شرکت نداشت. ضمن اینکه ما پیگیر امور وی هستیم، چون بیمه پزشکی وجود دارد و تلاش می‌کنیم تا حق و حقوق خانواده و فرزندان وی پرداخت شود.

خبرنگار : سعید آقایی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه