اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توقف طلای جهانی در مرز ۳۷۰۰ دلار

توقف طلای جهانی در مرز ۳۷۰۰ دلار
قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر پیش‌بینی‌ها برای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو، کاهش ارزش دلار و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا که تقاضا برای این فلز گرانبها را افزایش داد، نزدیک به رکورد جدیدی که روز گذشته ثبت کرده بود، ایستاد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری پس از ثبت رکورد ۳۷۰۲ دلار و ۹۵ سنت در معاملات سه‌شنبه، در معاملات روز جاری با اندکی کاهش، در سطح ۳۶۹۰ دلار و ۹ سنت ایستاد. هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۷۲۷ دلار و ۳۰ سنت رسید.

ارزش دلار آمریکا در برابر رقبایش، نزدیک به پایین‌ترین حد خود در بیش از دو ماه گذشته قرار گرفت و طلا را برای دارندگان سایر ارزها جذاب‌تر کرد. بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا نزدیک به پایین‌ترین حد خود در بیش از پنج ماه گذشته در نوسان بود.

داده‌های روز سه‌شنبه، نشان داد که فروش خرده‌فروشی آمریکا در ماه اوت بیش از حد انتظار افزایش یافته اما تضعیف بازار کار و افزایش قیمت‌ها به دلیل تعرفه‌ها، خطر نزولی برای ادامه افزایش هزینه‌ها ایجاد خواهد کرد.

پیش بینی می‌شود بانک مرکزی آمریکا در روز جاری، نرخ بهره را به میزان یک چهارم درصد کاهش دهد. اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، برای سنجش روند تسهیل سیاست پولی بیشتر، بررسی خواهد شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دوشنبه در پستی در شبکه‌ اجتماعی تروث سوشال، از جروم پاول، خواست تا کاهش نرخ بهره بیشتری را اعمال کند.

طبق گزارش رویترز، «صندوق اس ‌پی‌ دی ‌آر گلد تراست» که بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس با پشتوانه طلا در جهان است، اعلام کرد که دارایی‌های این صندوق ۰.۳۲ درصد افزایش یافت و از ۹۷۶.۸۰ تن در روز دوشنبه، به ۹۷۹.۹۵ تن در روز سه‌شنبه رسید.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش، به ۴۲ دلار و ۵۰ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین با ۰.۴ درصد افزایش، ۱۳۹۵ دلار و ۷۵ سنت معامله شد و هر اونس پالادیوم با ۰.۶ درصد افزایش، به ۱۱۸۳ دلار و ۹ سنت رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه