اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر؛ در محکومیت رژیم کثیف صهیونی و آمریکای جنایتکار

راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر؛ در محکومیت رژیم کثیف صهیونی و آمریکای جنایتکار
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از آحاد ملت شریف ایران در استان‌های استان‌های چهار محال و بختیاری، قزوین و لرستان برای حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر دعوت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

غزه امروز زیر آتش بی‌رحمانهٔ ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد؛ حملاتی گسترده و هدف‌مند ـ شامل عملیات زمینی و هوایی ـ که در چارچوبِ سیاستی آشکار برای تصرف و کنترل کامل و فروپاشی بنیان‌های زیستی جامعه انجام می‌پذیرد. انهدام اماکن مسکونی و برج‌ها، نابودی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، تخریب شبکه‌های آب و برق و تضعیف نهادهای اجتماعی، همه بخشی از این راهبرد سیستماتیک است که به غیرنظامیانِ بی‌‌دفاع تحمیل می‌شود. این اقدامات که با پشتیبانی سیاسی و نظامی برخی کشورهای غربی بویژه ایالات متحده انجام می‌شود، در قلمرو حقوق بین‌الملل و معیارهای اخلاقی، مصداقِ آشکارِ جنایات علیه بشریت و نمونه‌ای از سیاست‌های نابودیِ جمعی تلقی می‌شود و هرگونهِ تلاش برای فروکاستن آن به ملاحظات صرفاً امنیتی یا حقوقی پرده‌پوشی بر حقیقت فاجعه است.

غزه نمادِ مظلومیت و مقاومت است و سکوت در برابر این تراژدی، خیانتی آشکار به کرامت انسانی و ارزش‌های بنیادینِ حقوق بشر به‌شمار می‌آید. در این مقطع حساسِ تاریخی، واجبِ انسانی و اخلاقیِ ما آن است که با همبستگیِ ملی و بین‌المللی، صدای مظلومان را قوت بخشیده و از هر ابزارِ مشروعِ سیاسی، دیپلماتیک و مردمی برای ایستادگی در برابر ظلم استفاده کنیم. هر نوع بی‌عملی یا تسامحِ سیاسی در برابر این حجم از جنایت، از منظر اخلاق عمومی و مسئولیت بین‌المللی، نوعی همراهی با ظالم محسوب می‌شود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن محکومیت قاطعِ این جنایات و تأکید بر لزوم اقدام فوری و عملی نهادهای مستقل بین‌المللی، از آحاد ملت شریف ایران در استان‌های چهار محال و بختیاری، قزوین و لرستان دعوت می‌کند تا در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر»، روز جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴، با حضوری مستحکم، یکپارچه و پرشور شرکت و ضمن اعلام همبستگی با مردم مظلوم غزه، جنایاتِ آپارتایدی و آغاز عملیات زمینیِ اشغالگران را محکوم نمایند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه