اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نباید تفاوتی بین فوتبال و سایر رشته‌ها باشد؛

اسبقیان: دنیامالی خودش فوتبالی بوده/ روند دادگاه دوومیدانی کاران در کره جنوبی مثبت است

اسبقیان: دنیامالی خودش فوتبالی بوده/ روند دادگاه دوومیدانی کاران در کره جنوبی مثبت است
معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: نباید تفاوتی میان فوتبال با سایر رشته‌های وجود داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدشروین اسبقیان معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش در حاشیه جشن قهرمانی تیم های کشتی ایران در سالن 12 هزار نفری آزادی  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این قهرمانی از هر حیث قابل تحسین بود اما حرکات فرهنگی در این مقطع زمانی از جمله زانو زدن امیرحسین زارع در مقابل پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران از هر قهرمانی ارزشمندتر است و در کلکسیون افتخارات این پهلوانان به یادگار خواهد ماند.

وی بیان کرد: من به همه این قهرمانان پر افتخار از جمله امیرحسین زارع که در مقابل پرچم زانو زد و افتخار می کنم.

وی در خصوص پاداش فوتبالی ها با سایر رشته های ورزشی از جمله کشتی اظهار کرد: دراین خصوص خیلی بحث بالا گرفت که مبالغی را برای کشتی گیران در نظر بگیرند. نباید تفاوتی میان فوتبال با سایر رشته‌های وجود داشته باشد. حتی طی ۲ سال گذشته بارها مطرح شده تا پاداشی را برای قهرمان در رقابت جهانی و المپیک در نظر بگیرند.

وی بیان کرد: قهرمان جهان یک جایگاه بسیار ارزشمند است و پهلوانان ما در المپیک‌ها و جهانی‌ها افتخارآفرین بودند و مورد تقدیر و تکریم قرارگرفتند. این مقام قهرمانی در نوع خود بسیار ارزشمند و حتماً مورد توجه احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان قرار می‌گیرد.

وی درباره وضعیت نابسامان ورزشگاه تختی و شرایط استادیوم آزادی گفت: دنیامالی خودش فوتبالی بوده و هست. اگر گفته استقلال و پرسپولیس در تختی بازی کنند، حرف درستی بوده. در خصوص ورزشگاه تختی آقای دنیامالی دستور ویژه داده تا وضعیت این ورزشگاه مورد بررسی دقیق قرار بگیرد. در ورزشگاه آزادی کارهای اساسی دارد انجام می شود تا در اسرع وقت مورد استفاده قرار بگیرد.

معاون وزیر درباره آخرین وضعیت پرونده متهمان دوومیدانی در کره جنوبی بیان کرد: روند دادگاه دوومیدانی کاران در کره جنوبی مثبت است و وزیر ورزش هم به طور ویژه پیگر این موضوع است.

اسبقیان درباره وضعیت سرمربی تیم ملی کاراته و اینکه چرا این تیم هنوز سرمربی ندارد، گفت: در خصوص تیم ملی کاراته و بحث کادر فنی این تیم جلسه ای برگزار شده و به زودی در این خصوص اطلاع رسانی می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه