logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس فدراسیون در جمع آزادکاران اعزامی به بازی های آسیایی جوانان در بحرین؛

دبیر: از نام کشتی ایران دفاع کنید؛ نگاه‌تان المپیک‌محور باشد/ پرچم ایران امانتی روی دوش شماست

دبیر: از نام کشتی ایران دفاع کنید؛ نگاه‌تان المپیک‌محور باشد/ پرچم ایران امانتی روی دوش شماست
رئیس فدراسیون در جمع آزادکاران اعزامی به بازی های آسیایی جوانان در بحرین حاضر شد و صحبت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی با حضور در خانه کشتی شهید ابراهیم هادی محل اردوی آماده‌سازی تیم کشتی آزاد جوانان اعزامی به رقابت‌های بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین، با کشتی گیران و اعضای کادر فنی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دبیر در ابتدای اردوی آماده سازی و در جمع آزادکاران جوان، با تأکید بر اهمیت این میدان بین‌المللی گفت: شما جوانان آینده‌ساز کشتی ایران هستید. این رقابت‌ها فرصتی برای نشان دادن توانایی‌های فنی‌تان است، اما مهم‌تر از آن، باید غیرت، جسارت و اخلاق یک کشتی‌گیر ایرانی را به نمایش بگذارید. پرچم ایران امانتی است که روی دوش شماست و باید با تمام توان از آن دفاع کنید.

رییس فدراسیون کشتی با اشاره به جایگاه ویژه این رشته به‌عنوان ورزش پهلوانی افزود: ما کشتی‌گیر بی‌اخلاق نمی‌خواهیم، ما کشتی‌گیر با معرفت و متعهد می‌خواهیم. رفتارتان، گفتارتان و حتی واکنشتان در میدان، نماینده فرهنگ ایرانی و پهلوانی است. هیچ‌وقت کم نگذارید، چه روی تشک، چه در زندگی.

دبیر خطاب به آزادکاران جوان ادامه داد: نسل آینده به شما نگاه می‌کند. کشتی‌گیر تیم ملی باید الگوی اخلاق، غیرت و تعهد باشد. مسئولیت‌پذیر باشید و برای نام ایران کشتی بگیرید، نه فقط برای مدال. نگاه‌تان باید المپیک‌محور باشد؛ همه این رقابت‌ها از جمله قهرمانی آسیا و جهان جوانان، فقط مسیر است تا به هدف اصلی، یعنی مدال طلای المپیک برسید.

وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های مربیان و کادر فنی گفت: همدلی، احترام متقابل و تلاش مستمر سه اصل مهم موفقیت هستند. در بحرین فقط یک کشتی‌گیر روی تشک نمی‌رود، شما نماینده یک ملت هستید. با غیرت بجنگید و نمایشی درخور یک قهرمان ایرانی داشته باشید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه