اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقادات تند و تیز مدیرعامل بانک شهر از وضعیت پرسپولیس؛

احمدی: تیم بی‌انگیزه است، یک یا ۲ بازی دیگر وقت می دهیم/ با کسی عقد اخوت نبستیم؛ قدرت برکناری درویش را داریم

احمدی: تیم بی‌انگیزه است، یک یا ۲ بازی دیگر وقت می دهیم/ با کسی عقد اخوت نبستیم؛ قدرت برکناری درویش را داریم
مدیرعامل بانک شهر گفت: رضا درویش آنقدر به پرسپولیس عرق دارد که اگر نیاز به شوک باشد، خودش استعفا می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر در حاشیه مراسم تقدیر بانک شهر از کشتی‌گیران تیم ملی آزاد و فرنگی در خصوص اسپانسری ورزشی اظهار داشت: انتظار ردیف بودجه خاصی برای حامیان مالی نداریم ولی نیازمند تحصیلگری هستیم. برای مثال اگر در نظام مالیاتی، مشوق‌هایی در نظر گرفته شود، بقیه نهادهای اقتصادی نیز برای حضور در این امر دست به کار خواهند شد.

وی ادامه داد: باید عقلانیت را در عرصه ورزشی حاکم کنیم؛ صدای هواداران پرسپولیس شنیده می‌شود. در مورد هر موضوعی می‌شود موافق و مخالف آورد تا بگوییم این صدای هواداران است. از تعویض و تکثر سرمربی در حال ضربه خوردن هستیم. هر کسی آمده تعدادی بازیکن را حذف و عده‌ای را اضافه کرده که فقط باعث تحمیل هزینه‌های مالی به باشگاه شده است.

مدیرعامل بانک شهر با اشاره به هزینه‌های انجام شده برای سرخ‌پوشان پایتخت عنوان کرد: یک هزار و پانصد میلیارد تومان کل هزینه پرسپولیس است که با در نظر گرفتن ۳۰ بازی در لیگ برتر، یعنی هر بازی برای ما حدود ۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد؛ با این نتایج اگر قرار بر اعتراض باشد، اولین شاکی خود مالک باشگاه است. از روزی که پرسپولیس را تحویل گرفتیم، قرار بود دغدغه مالی بازیکنان و کادر فنی را حل کنیم تا نتیجه بگیریم و فقط از ما حمایت به موقع مالی خواستند اما وضعیت کنونی چیزی نیست که انتظار داشتیم.

وی افزود: به حرف هاشمیان، وحید امیری و سردار دورسون از باشگاه جدا شدند؛ هم در بحث مهاجم و هم دفاع چپ مشکل عدیده‌ای داریم ولی مالک نباید دنبال بازیکن بگردد. اجازه نمی‌دهیم با این ۲ سهمیه هم بازیکنانی بیایند که پس از یک دوره قرارداد آن‌ها توسط مربی دیگری حذف شوند. خواستیم بازیکنانی را با تراز جهانی انتخاب کنند و ما هم حامی مالی شویم که البته برای افزایش بودجه هم مشکلی نداریم. کادر فنی پرسپولیس تاکنون بازیکنی را نخواسته که ما مخالفت کنیم.

احمدی درمورد جذب بازیکن در پرسپولیس گفت: جمال لوئیس آمد ولی تیم پزشکی با توجه به عمل جراحی و دوری از میادین، نتوانست او را تایید کند. حاضر شدیم قراردادی ببندیم که در صورت مصدومیت پرداختی به او نداشته باشیم ولی او نپذیرفت. وظیفه ما حفظ آرامش تیم است و هیچ کجای دنیا بعد از ۶ بازی سرمربی تغییر نمی‌دهند. متاسفانه تیم بی‌انگیزه است؛ دهه ۶۰ آنقدر بازیکنان عرق داشتند که برای تیم جان می‌دادند. به نظر می‌رسد اگر میلاد محمدی به روزهای اوج بازگردد، شاید دیگر نیازی به مدافع نداشته باشیم و فقط در خط هجومی بازیکن بخواهیم.

وی تاکید کرد: هیات مدیره برای تغییر مدیرعامل بررسی‌های خودش را انجام می‌دهد و رضا درویش هم آنقدر به این تیم عرق دارد که اگر نیاز به شوک باشد، خودش استعفا دهد. باید به این تیم وقت بدهیم نه آنکه فشار بیاوریم. موضوعاتی همچون ساخت ورزشگاه که مربوط به مالکیت باشد را به نحو احسن پیش می‌بریم اما توقعات به جایی رسیده که انگار باید ما هم وزنه بزنیم، وزن کم کنیم و خودمان به زمین برویم.

مدیرعامل بانک شهر درباره نظارت بر بودجه‌ها و هزینه‌های باشگاه خاطرنشان کرد: ما قول‌های مهمی دادیم اما اجازه جذب هر بازیکنی را نخواهیم داد تا دیگر هزینه‌ای تحمیل نشود. محدودیت بودجه نداریم و بازیکنی در سایت‌های بین‌المللی، سطح و هزینه آن‌ها مشخص باشد و برای پرسپولیس مناسب باشند را می‌پذیریم. خواهش می‌کنم کمک بدهید تا همدلی به باشگاه‌ را بازگردانیم. وقتی تیم نتیجه نمی‌گیرد، نیازمند یک شوک هستیم که یا مدیریتی باشد و یا به خود بازیکنان. به درویش اعتماد دارم که اگر نیاز باشد، با دلسوزی خودش استعفا خواهد داد تا تیم منسجم بشود. راجع به این مسئله هیات مدیره و خود درویش بررسی خواهند کرد.

احمدی درخصوص تغییر سرمربی بیان داشت: یک یا ۲ بازی دیگر باید به تیم وقت داد؛ ۶ بازی آنالیز برای تیم کافی است و پرسپولیس جای آزمون و خطا نیست. اگر تیم خوب و تهاجمی بازی کند ولی نتیجه نگیرد، مشکلی نیست ولی اینکه فقط برای تساوی بازی کنیم، قابل قبول نیست. به درویش هم گفتم که راندمان تیمی با هزار و پانصد میلیارد بودجه، نباید با تیم‌های ۱۰۰ میلیاردی یکی باشد. اگر نتوانیم در نیم فصل اول بازیکن آزاد خوبی بگیریم، قبل از نیم فصل دوم بازیکنان بسیاری خوبی را جذب خواهیم کرد.

وی افزود: حتما قدرت برکناری درویش را داریم و با کسی عقد اخوت نبستیم ولی اگر ببینیم راندمان باشگاه پایین می‌آید، حتما وارد عمل خواهیم شد. نباید در همه موضوعات وارد شویم ولی باید ترکیبی از پیشکسوتان، کادرفنی، مدیرعامل و هیات مدیره، همگی در مورد تغییر سرمربی تصمیم بگیرند. به هاشمیان توصیه می‌کنم که تیم هجومی فاقد نتیجه بهتر از تیم محتاطی است که فقط تساوی کسب کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه