logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

به بزرگ‌ترین آرزوی زندگی‌ام رسیدم؛

ابرقویی: بعد از اعلام لیست تیم ملی تا صبح نخوابیدم/ دوست دارم با آرژانتین همگروه شویم

ابرقویی: بعد از اعلام لیست تیم ملی تا صبح نخوابیدم/ دوست دارم با آرژانتین همگروه شویم
مدافع پرسپولیس که برای نخستین‌بار به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت شده، از احساس خاص خود پس از اعلام لیست ملی‌پوشان گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسین ابرقویی مدافع پرسپولیس پس از حضور در اردوی تیم ملی ایران اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که به بزرگ‌ترین آرزوی زندگی‌ام یعنی دعوت به تیم ملی رسیدم. از کادر فنی تیم ملی تشکر می‌کنم که به من اعتماد کردند. امیدوارم بتوانم پاسخ این اعتماد را در زمین بدهم.

مدافع جدید تیم ملی درباره حس و حال خود پس از شنیدن خبر دعوتش به تیم ملی گفت: وقتی شنبه شب لیست تیم ملی اعلام شد و نام خودم را در بین دعوت‌شده‌ها دیدم، از خوشحالی تا صبح نخوابیدم. واقعاً از صمیم قلب خوشحالم، چون برای رسیدن به این هدف خیلی تلاش و سختی کشیدم. همیشه تصور می‌کردم روزی به تیم ملی می‌رسم و خدا را شکر می‌کنم که این اتفاق مهم در زندگی‌ام افتاد.

ابرقویی درباره تداوم حضورش در تیم ملی نیز گفت: تمام تلاشم را می‌کنم تا نظر مثبت کادر فنی را جلب کنم، اما در نهایت همه چیز به نظر مربیان و خواست خدا بستگی دارد.

این بازیکن با اشاره به اینکه سید جلال حسینی را الگوی خود در فوتبال می‌داند، درباره دو دیدار دوستانه تیم ملی برابر روسیه و تانزانیا اظهار کرد: این بازی‌های تدارکاتی در مسیر آماده‌سازی تیم ملی برای حضور قدرتمند در جام جهانی اهمیت زیادی دارند. اگر فرصت بازی پیدا کنم، تمام وجودم را می‌گذارم تا خواسته‌های مربیان به‌ویژه قلعه‌نویی را برآورده کنم.

ابر قویی در پاسخ به این سؤال که دوست دارد تیم ملی در جام جهانی با چه تیم‌هایی هم‌گروه شود، گفت: من آرژانتین را خیلی دوست دارم و دوست دارم مقابل این تیم بازی کنیم.

او در ادامه درباره احتمال مهار ستاره‌های فوتبال آرژانتین گفت: تلاشم را می‌کنم، اما مهم‌تر از همه این است که هر بازی ملی، چه دوستانه و چه رسمی، اهمیت زیادی دارد و نگاه تیم ملی همیشه موفقیت و شادی مردم است.

مدافع تیم ملی در پایان درباره توصیه‌های امیر قلعه‌نویی به بازیکنان نیز افزود: سرمربی تیم ملی تأکید کردند در سال جام جهانی باید خیلی مراقب خودمان باشیم. قطعاً یک بازیکن حرفه‌ای باید زندگی شخصی سالمی داشته باشد و از خودش مراقبت کند. ما هم تمام تلاشمان را در این مسیر انجام می‌دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه