اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دکتر آقامیری:

اختلاف نگاه به زن در سیاست‌های کلان برخی مسئولین با اندیشه و راهبرد رهبری، نگران‌کننده است

اختلاف نگاه به زن در سیاست‌های کلان برخی مسئولین با اندیشه و راهبرد رهبری، نگران‌کننده است
رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا، با استناد به فرمایش امام خمینی(ره) در صحیفه امام مبنی بر اینکه «زندان باید محل تربیت و تربیتگاه باشد»، بر اهمیت رویکرد انسانی در مدیریت آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در جریان سیصد و شصتمین جلسه صحن شورای اسلامی شهر تهران، حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری، رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا، با استناد به فرمایش امام خمینی(ره) در صحیفه امام مبنی بر اینکه «زندان باید محل تربیت و تربیتگاه باشد»، بر اهمیت رویکرد انسانی در مدیریت آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی با تقدیر از اقدامات مرکز زنان شهرداری تهران در حوزه ساماندهی و جامعه پذیری زنان زندانی رأی‌باز گفت: این اقدام ارزشمند که منجر به بازگشت بیش از ۴۶۰ زن به زندگی عادی شده، از نمونه‌های موفق و کم‌نظیر در حوزه اجتماعی است. هر یک از این زنان که به مسیر طبیعی زندگی بازمی‌گردند، نشانه تأثیرگذاری سیاست‌های درست اجتماعی است.

آقامیری با بیان اینکه تداوم این طرح‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، افزود: ارزش این اقدام در ماندگاری آن است. توقف طرح پس از تغییر مدیریت‌ها، موجب سرخوردگی دوباره افراد می‌شود. پیشنهاد می‌کنم برای تثبیت برنامه، همکاری با نهادهای با ثبات همچون بنیاد مستضعفان در دستور کار قرار گیرد.

وی با انتقاد از نگاه‌های نادرست برخی مسئولین در سیاست‌گذاری‌های کلان در مورد عفاف و حجاب زنان اظهار داشت: تحلیل ها و تصمیمات غلط زمینه ریل گذاری به سمت انحطاط و انحراف و آسیب های اجتماعی را برای بخشی از زنان جامعه فراهم کرده است و این از طرف هر مسئولی با هر توجیهی باشد غلط است و مخالف دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره جایگاه زن در جامعه اسلامی می باشد. 

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا در پایان ضمن قدردانی از شهردار تهران و مدیران حوزه اجتماعی گفت: اقدام شهرداری در حمایت و بازتوانی زنان آسیب‌دیده اقدامی انسان‌ساز و درخور تحسین است. ارائه خدمات روانشناسی، مشاوره و برنامه‌ریزی فردی برای هر یک از این بانوان نشان‌دهنده عمق نگاه انسانی و دینی به مسئله زن است. انتظار می‌رود این مسیر با پشتیبانی کامل ادامه یابد تا الگویی ماندگار در نظام اجتماعی کشور شکل گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه