اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خبر وزیر اقتصاد برای مردم و دهک‌های پایین

خبر وزیر اقتصاد برای مردم و دهک‌های پایین
وزیر اقتصاد و دارایی از اجرای طرح اعتبار ملی برای خانوارهای ایرانی به ویژه دهک‌های پایین خبر داد و گفت: سیاست وزارت اقتصاد این است که بنگاه‌های بزرگ از طریق بازار سرمایه و بنگاه‌های کوچک متوسط از طریق بازار بانکی تامین مالی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی مدنی زاده _ در نشست هم‌اندیشی توانمندسازی زنجیره ارزش پوشاک که با حضور وزیر کار وکارآفرینان صنعت پوشاک برگزار شد، به طرح اعتبار ملی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یکی از ۶ طرح بزرگ وزارت اقتصاد،طرح اعتبار ملی است که در قالب انواع تسهیلات ارزان قیمت به خانوارهای ایرانی قابل ارائه است و هدف از اجرای آن، ارائه اعتبار به خانوارهای ایرانی به ویژه دهک‌های پایین درآمدی است. 

به گفته وی طرح اعتبار ملی می‌تواند به شبکه تامین مالی زنجیره‌ای موسوم به SCF متصل شود. 

مدنی زاده، طرح‌هایی مانند جوانی جمعیت، فرزندآوری،،طرح‌های حمایتی و طرح‌های اصلاح قیمت انرژی و یارانه را قابل اتصال به طرح تامین مالی زنجیره‌ای دانست.

وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه صنعت پوشاک را لوکوموتیو حرکت اقتصاد کشور دانست و گفت: با تامین مالی زنجیره‌ای می‌توانیم به حفظ اشتغال بنگاه‌های کوچک اقتصادی کمک کنیم.بنگاه‌های بزرگ اشتغال زیادی ندارند و عمده اشتغال از طریق بنگاه‌های کوچک و متوسط به دست می‌آید.

وی افزود: اگر دولت تصمیم به اصلاح قیمت حامل‌های انرژی بگیرد می‌تواند از طریق طرح اعتبار ملی به دهک‌های پایین کمک کند و ارز ترجیحی یا یارانه انرژی می‌تواند در بستر طرح تامین مالی زنجیره‌ای قرار گیرد.

به گفته مدنی زاده، طرح سامانه وثایق صندوق‌های تضمین و شرکت‌های اعتبارسنجی نیز می‌توانند در اکوسیستم تامین مالی زنجیره‌ای قرار گیرند.

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه بانکداری سنتی دیگر جواب نمی‌دهد  و باید به سمت بانکداری مدرن حرکت کرد، افزود:زنجیره تامین مالی یکی از مصادیق برقراری عدالت اقتصادی است و تامین مالی غیر تورمی را از طریق کاهش هزینه تامین مالی و کاهش نقدینگی دنبال می‌کند.وقتی در یک زنجیره تامین مالی انجام می‌گیرد و برای سایر حلقه‌های زنجیره اعتبار منتقل می‌شود، باعث کاهش تقاضای نقدینگی و کاهش فشار بر پایه پولی و کاهش تورم می‌شود.

به اعتقاد مدنی زاده، نگاه زنجیره‌ای به تامین مالی باعث رونق فضای کسب و کار می‌شود و سیاست وزارت اقتصاد این است که بنگاه‌های بزرگ از طریق بازار سرمایه و بنگاه‌های کوچک متوسط از طریق بازار بانکی تامین مالی کنند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه