اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر جهاد کشاورزی تشریح کرد:

نقش چشمگیر فناوری پرتودهی در افزایش صادرات محصولات کشاورزی

نقش چشمگیر فناوری پرتودهی در افزایش صادرات محصولات کشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: استفاده از پرتودهی، امکان نگهداری از محصولات و تولیدات کشاورزی را افزایش می‌دهد و در نهایت موجبات افزایش صادرات محصولات کشاورزی را فراهم می‌سازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «غلامرضا نوری قزلجه» وزیر جهاد کشاورزی در آیین افتتاح مرکز پرتودهی شمالغرب کشور (اردبیل) گفت: امروز با همت سازمان انرژی اتمی ایران، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از مرکز پرتودهی شمالغرب کشور در استان اردبیل بودیم. 

وی تاکید کرد: بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی در مراحل گوناگون تولید و فرآوری به ضایعات تبدیل می‌شود که یکی از راه‌های جلوگیری از این مساله استفاده از فناوری پرتودهی است زیرا این فناوری قادر است انبارمانی محصولات را افزایش دهد و نیز موجب آفت‌زدایی از محصولات کشاورزی ‌شود. 

عضو کابینه دولت چهاردهم عنوان کرد: استفاده از پرتودهی، امکان نگهداری از تولیدات را افزایش می‌دهد و در نهایت موجبات افزایش صادرات محصولات کشاورزی را فراهم می‌سازد.

نوری قزلجه گفت: به‌طور کلی اکنون برای توسعه کشاورزی می‌توانیم از دانش و فناوری هسته‌ای کشور کمک‌های شایانی دریافت کنیم. دانش و فناوری هسته‌ای می‌تواند نقش موثر و مهمی در اصلاح نباتات و دام، مقاوم‌سازی گیاهان در برابر خشکسالی، کم آبی، و در سایر مراحل بعدی نظیر افزایش انبارمانی، نگهداری و آفت‌زدایی محصولات ایفا می‌کند. 

وزیر جهاد کشاروزی تصریح کرد: اکنون خوشبختانه شاهد همکاری‌های بسیار خوب و گسترده از سوی جناب مهندس اسلامی و همکاران ایشان در سازمان انرژی اتمی ایران هستیم و این تعاملات سبب شده تا استفاده از دانش هسته‌ای و فناوری پرتودهی در سراسر کشور توسعه یابد. امیدواریم با کمک این دانش افتخارآفرین که حاصل خون شهدای گرانقدر هسته‌ای بوده و برای ما بسیار ارزشمند است، بتوانیم امنیت غذایی کشور را ارتقا دهیم و شاهد خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی باشیم. 

وی تاکید کرد: در مسیر توسعه کشاروزی باید حداکثر استفاده را از دانش و فناوری هسته‌ای ببریم. 

نوری قزلجه تصریح کرد: خوشبختانه امکان پرتودهی برای بسیاری از محصولات کشاورزی در کشور وجود دارد؛ امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از مرکز پرتودهی شمالغرب کشور(اردبیل) بودیم که این روند به همت متخصصان سازمان انرژی اتمی ایران، تشکل‌های بخش کشاروزی، همکاران ما در جهاد کشاورزی رو به افزایش است و در ماه‌های آتی شاهد بهره‌برداری از مراکز دیگری خواهیم بود. 

وزیر جهاد کشاورزی درباره امکان حضور بخش خصوصی در این حوزه خاطرنشان کرد: امکان حضور بخش خصوصی در این عرصه کاملا فراهم شده است، هم از سوی سازمان انرژی اتمی ایران و هم در وزارت جهاد کشاورزی از حضور بخش خصوصی در این حوزه استقبال می‌کنیم البته اکنون بسیاری از اقدامات توسط تشکل‌های بخش خصوصی در حال انجام است. 

گفتنی است صبح روز شنبه، ۲۶ مهرماه مرکز پرتودهی شمالغرب کشور با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها، برخی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای و مسوولان استانی در اردبیل به بهره‌برداری رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه