اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اسلامی:

فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد

فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد
رییس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر این که «فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد» تصریح کرد: پرتودهی محصولات کشاورزی، گامی مهم در جهت سلامت و امنیت غذایی کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «محمد اسلامی»، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، شنبه شب در حاشیه آیین بهره‌برداری از مرکز پرتودهی شمال‌غرب کشور در استان اردبیل و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خداوند را شاکریم که امروز هشتمین مرکز از دوازده قطب برنامه‌ریزی‌شده در حوزه پرتودهی را با حضور وزیر محترم جهاد کشاورزی، استاندار اردبیل و نمایندگان شریف استان در مجلس شورای اسلامی افتتاح می‌کنیم.

وی با اشاره به اهمیت فناوری پرتودهی در بهبود کیفیت و ارتقای رفاه مردم، افزود: پرتودهی از موضوعات بسیار حائز اهمیت در زندگی مردم است، زیرا نقش مستقیمی در افزایش کیفیت محصولات کشاورزی، کاهش ضایعات و ارتقای بهره‌وری دارد. این فناوری از مرحله بذر تا محصول نهایی، موجب زدایش آفات و افزایش سازگاری محصولات با شرایط خشکسالی، کم‌آبی و شوری خاک می‌شود. در نتیجه، ماندگاری محصولات افزایش یافته و از ضایعات کشاورزی جلوگیری می‌شود.

اسلامی ادامه داد: اجرای این طرح در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی کشور و توسعه بهره‌وری انجام شده است. یکی از چالش‌های بخش کشاورزی در استان اردبیل، ضایع شدن زودهنگام محصولاتی مانند سیب‌زمینی و پیاز بود که با راه‌اندازی این مرکز، این مشکل برطرف خواهد شد. برای این مجموعه ظرفیت ۳۰ هزار تُن پیش‌بینی شده است؛ هرچند فاز نخست با ظرفیت کمتر آغاز به کار می‌کند، اما با استقبال و حمایت، این ظرفیت افزایش خواهد یافت.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار امیدواری کرد این اقدام زمینه‌ساز ترویج فناوری پرتودهی در سایر نقاط کشور شود و افزود: امیدواریم با مشارکت مردم و بخش خصوصی، این فناوری در قطب‌های تولید کشاورزی گسترش یابد و شاهد بهره‌مندی هرچه بیشتر جامعه از دستاوردهای آن باشیم.

وی خاطرنشان کرد: فناوری هسته‌ای، فناوری پیشتاز و صنعت هسته‌ای، صنعت زندگی است. این فناوری در تمامی حوزه‌ها و فعالیت‌ها تأثیرگذار بوده و می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت عزیز ایران به ارمغان آورد.

اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا پرتودهی برای سلامت مردم مشکلی ایجاد می‌کند؟ گفت: خیر؛ پرتودهی هیچ‌گونه اثر منفی بر سلامت انسان ندارد، بلکه فرآیندی برای میکروب‌زدایی و زدایش آفات است. در این روش هیچ‌گونه فعل‌وانفعال شیمیایی رخ نمی‌دهد که موجب بروز عارضه شود. پرتودهی موجب افزایش ماندگاری، حفظ کیفیت و سلامت محصولات می‌شود و در حقیقت، پرتوی زندگی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه