logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

توضیحات رئیس فدراسیون ژیمناستیک در خصوص عدم اعزام به مسابقات جهانی؛

درگاهی: مرحله سوم ثبت نام متوقف شد/ عدم اعزام خارج از اراده فدراسیون بود

درگاهی: مرحله سوم ثبت نام متوقف شد/ عدم اعزام خارج از اراده فدراسیون بود
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در خصوص عدم اعزام ملی‌پوشان کشورمان به مسابقات جهانی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک، زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک در خصوص عدم اعزام ملی پوشان ژیمناستیک ایران به مسابقات قهرمانی جهانی بزرگسالان و جوانان هنری، اظهار داشت: ثبت‌نام برای مسابقات قهرمانی جهان در دو مرحله از سه مرحله لازم انجام شده بود، اما مرحله سوم به دلایلی که از اختیارات فدراسیون خارج بود، متوقف شد.

وی در مورد عدم حضور ایران در مسابقات قهرمانی جهان از سال ۲۰۱۹ عنوان کرد: در سال ۲۰۲۰ به دلیل همه‌گیری کووید-۱۹، مسابقات قهرمانی جهان برگزار نشد. سال بعد، یعنی ۲۰۲۱، به دلیل مقررات سختگیرانه‌ای که در خصوص مقابله با ویروس کووید وجود داشت، پروازها لغو شده بود. در سال ۲۰۲۲، با وجود آمادگی ورزشکاران ما، به دلیل عدم صدور ویزا از سوی کشور انگلستان، اعزام ممکن نشد که البته این اتفاق در دوره ریاست من نبود و در دوره یکی از چند سرپرست فدراسیون که البته حضورش غیرقانونی بود، رخ داد. در دوره حضور حقدادی نیز به دلیل تداخل زمانی با بازی‌های آسیایی ۲۰۲۳ هانگژو، اجماع فنی بر اولویت حضور در بازی‌های آسیایی قرار گرفته بود.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک افزود: در سال ۲۰۲۴  به دلیل برگزاری المپیک پاریس، اصلا مسابقات ژیمناستیک قهرمانی جهان برگزار نشد. در سال ۲۰۲۵ نیز با وجود برنامه‌ریزی‌های اولیه و حتی تشکیل اردوی تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان، شرایطی خارج از اختیار فدراسیون مانع از اعزام شد. این در حالی‌ست که ثبت‌نام برای مسابقات قهرمانی جهان در مرحله مقدماتی انجام شده بود و ما قصد شرکت داشتیم، اما مرحله آخر به دلایلی که از کنترل فدراسیون خارج بود، متوقف شد.

درگاهی تأکید کرد: سیاست فدراسیون ژیمناستیک در سال‌های اخیر، اعزام هدفمند و مستمر به مسابقات مختلف بین‌المللی بوده. حتی در طول این سالها، در بدترین شرایط مالی، این اصل زیر پا گذاشته نشد. هرچند، گاه در مواردی خاص، موانع بین‌المللی، اداری یا فنی، تصمیم‌گیری را پیچیده کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه