اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ارزیابی سرمربی تیم ملی فوتسال از قرعه بازیهای ریاض؛

شمسایی: برای مردم، ایران و‌ پرچم با تمام توان بازی می کنیم / دنیای حرفه ای امروز دنیای تلاش است

شمسایی: برای مردم، ایران و‌ پرچم با تمام توان بازی می کنیم / دنیای حرفه ای امروز دنیای تلاش است
سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان پس از قرعه کشی و مشخص شدن همگروهی های ایران در بازیهای کشورهای اسلامی، از حضور پر قدرت تیمش در این بازیها خبر داد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان پس از قرعه کشی مسابقات فوتسال بازیهای کشورهای اسلامی ریاض در خصوص وضعیت تیم های حاضر در این دوره از بازیها اظهار داشت: انتخاب تیم هایی حاضر در این رویداد بر اساس رنکینگ و حضور در جام جهانی اخیر بوده است. تیم های ازبکستان ، افغانستان و تاجیکستان جزو ۴ تیم برتر آسیا و تیم های با کیفیت هستند که در چند سال اخیر با عملکردشان جواز حضور در این بازیها را کسب کرده اند و از رقبای اصلی ما در مسابقات آسیایی هستند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر لیبی سبقه قهرمانی در قاره آفریقا را دارد و آذربایجان نیز یکی از تیم های پر قدرت با نتایج خوب در اروپا هست و از بازیکنان برزیلی هم که تبعه کرده در ترکیب تیم استفاده می کند و در نهایت در راس این هرم مراکش قرار دارد که جز ۳-۴ تیم برتر دنیاست. این تیم در فوتبال هم قهرمان جهان شده و با برنامه ریزی مدونی که در این چند سال داشته قرار گرفتن در بین تیم های برتر دنیا را نیز به کارنامه اش افزوده، به نحوی که بازیکنانش همه در لیگ های برتر مثل پرتغال، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه بازی می کنند.

شمسایی ادامه داد: بزرگ‌ترین چلنج ما در بازیهای کشورهای اسلامی مسابقه با تیم با کیفیت مراکش خواهد بود، تیمی که در جام جهانی قبلی مقابل ما پیروز شد.

وی اضافه کرد: تا پیش از اعزام به بازیها ما تنها چند روز زمان تمرینی داریم، چراکه بازیکنان درگیرلیگ های خودشان هستند اما جای امیدواری اینجاست که بازیکنان مصدوم و غایب در دو تورنمنت قبلی به تیم اضافه خواهند شد و با تیم کامل در این رویداد بزرگ شرکت خواهیم کرد.

شمسایی با اشاره به اهمیتی که این بازیها برای کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش دارد افزود: تمام تلاش ما برای سرافرازی نام ایران و اهتزاز پرچم است .

وی با تاکید بر اینکه دنیای حرفه ای امروز دیگر دنیای نام ها و عناوین نیست و دنیای تلاش است، گفت: ما تلاش می کنیم بهترین عملکرد خودمان را داشته باشیم و من از همینجا قول میدم با تمام وجود برای سربلندی و اعتلای نام کشورمان و اهتزاز پرچم مقدسمان بجنگیم و از روزی که وارد ریاض می شویم با تمرکز بالا در مسابقات حاضر شویم‌.

شمسایی ادامه داد: بر اساس برنامه اولین مسابقه ما با مراکش خواهد بود که‌ قطعا رقابتی سخت و نفس گیر است. در دومین‌ بازی با افغانستان و سومین دیدار نیز با تاجیکستان روبرو خواهیم بود که هیچ کدام دست و پا بسته نیستند.

سرمربی تم ملی فوتسال کشورمان اضافه کرد : آنچه برای ما حائز اهمیت بوده و هست داشتن بهترین عملکرد است که به همین منظور همه یکصدا یک هدف را دنبال می کنیم که چیزی جز شادی دل مردم ایران نیست.

شمسایی اضافه کرد: ما هیچ عقب گردی نخواهیم داشت ، قطعا صد خود را خواهیم گذاشت و با بهترین ها راهی ریاض می شویم تا برای مردم، ایران و‌پرچم با تمام توان بازی می کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه