اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تأکید گروه‌های فلسطینی در قاهره بر ضرورت صدور قطعنامه سازمان ملل درباره نیروهای بین‌المللی در غزه

تأکید گروه‌های فلسطینی در قاهره بر ضرورت صدور قطعنامه سازمان ملل درباره نیروهای بین‌المللی در غزه
گروه‌های فلسطینی که در قاهره گردهم آمده‌اند، در بیانیه‌ای مشترک بر ضرورت وحدت ملی و صدور قطعنامه‌ای از سوی شورای امنیت سازمان ملل برای تشکیل نیروهای موقت بین‌المللی با مأموریت نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در بیانیه مشترک گروه‌های مقاومت فلسطینی که امروز در قاهره منتشر شد، آمده است: مرحله کنونی نیازمند موضع ملی واحد و دیدگاه سیاسی مبتنی بر وحدت کلمه و سرنوشت مشترک است و باید با تمامی اشکال اشغال، الحاق و آوارگی در غزه، کرانه باختری و قدس مقابله شود.

 

این گروه تصویب مقدماتی قانون «اجرای حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری» را از سوی پارلمان اشغالگر، تجاوزی خطرناک علیه هویت و موجودیت ملت فلسطین دانسته و از اقدام دونالد ترامپ در توقف این روند و وعده عدم تکرار آن تقدیر کردند.

 

بیانیه تأکید می‌کند که وحدت ملی پاسخ قاطع به این سیاست‌هاست و باید تمامی گام‌های لازم برای تحقق آن برداشته شود.

 

در بخش دوم، بر حمایت از اجرای توافق آتش‌بس و پیگیری خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه تأکید و خواستار رفع کامل محاصره، گشایش همه گذرگاه‌ها به‌ویژه رفح، ورود تمامی نیازهای انسانی و درمانی و آغاز بازسازی فراگیر برای بازگرداندن زندگی عادی به ساکنان غزه و پایان دادن به رنج‌های آنان شده است.

 

در این بیانیه همچنین پیشنهاد شده است اداره غزه به کمیته‌ای موقت از شخصیت‌های مستقل و متخصصان (تکنوکرات‌ها) واگذار شود تا به‌صورت شفاف و با نظارت ملی و همکاری کشورهای عربی و نهادهای بین‌المللی امور روزمره و خدمات عمومی را سامان دهد. همچنین خواستار تشکیل کمیته بین‌المللی ویژه برای تأمین مالی و نظارت بر روند بازسازی شده است، با تأکید بر حفظ وحدت نظام سیاسی فلسطین و استقلال تصمیم ملی.

 

این گروه‌ها در محور امنیتی اعلام کردند باید تمام اقدامات لازم برای حفظ امنیت و ثبات در سراسر غزه اتخاذ شود. آنان بر اهمیت صدور قطعنامه سازمان ملل پیرامون نیروهای بین‌المللی موقت که قرار است مأمور نظارت بر اجرای آتش‌بس باشد، تأکید کردند.

 

این گروه‌ها همچنین خواستار پایان دادن به شکنجه و نقض حقوق اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی و الزام آن به اجرای معاهدات بین‌المللی شدند و تأکید کردند موضوع اسرا همچنان در صدر اولویت‌های ملی تا آزادی کامل آنان باقی خواهد ماند.

 

این بیانیه ضمن دعوت به نشست فوری همه گروه‌های فلسطینی برای توافق بر راهبرد ملی و فعال‌سازی مجدد سازمان آزادی‌بخش فلسطین به عنوان نماینده قانونی واحد ملت فلسطین تأکید دارد که این چارچوب باید همه اجزای ملت و نیروهای زنده فلسطینی را دربر گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه