اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در رقابتی داغ با حضور ۲۰۰ شرکت‌کننده از ۱۹ استان؛

اتومبیلرانی درگ قهرمانی کشور| قهرمانان ایران در دو بخش زنان و مردان مشخص شدند

اتومبیلرانی درگ قهرمانی کشور| قهرمانان ایران در دو بخش زنان و مردان مشخص شدند
راند نخست مسابقات درگ قهرمانی کشور با حضور بیش از ۲۰۰ ورزشکار از ۱۹ استان در کلاس‌های زنان و مردان با معرفی نفرات برتر به کار خود خاتمه داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی؛ راند نخست مسابقات درگ قهرمانی کشور در روزهای ۱ و ۲ آبان‌ماه سال جاری، هم‌زمان با هفته تربیت‌بدنی و ورزش، در پیست سرزمین ایرانیان (آیلند) برگزار شد. این رقابت‌ها با حضور بیش از ۲۰۰ ورزشکار از ۱۹ استان کشور در ۱۲ کلاس مختلف دنبال شد و نفرات برتر هر کلاس مشخص شدند.

در روز نخست مسابقات (یکم آبان‌ماه) بخش زنان برگزار شد و رقابتی تماشایی و نزدیک را رقم زد. در نهایت حلما ارسنجانی بر سکوی نخست ایستاد، فاطمه خدادادی مقام دوم را کسب کرد و سارا حسین‌زاده عنوان سوم را به دست آوردند.

اما روز دوم مسابقات و بخش آقایان نتایج زیر به دست آمد:

در کلاس ۲۰۶ (Modified AM)، محسن عبدلی عنوان نخست را از آن خود کرد، حسین امینیان دوم شد و محمد نوذری سوم شد.

در کلاس ۴۰۵ هشت سوپاپ (Modified AM)، علی عدالت‌خواهی قهرمان شد، رضا میری دوم و محمدرضا همتیان سوم شدند.

در کلاس ۴۰۵ شانزده سوپاپ (Modified AM)، پیام رحیمی بر سکوی نخست ایستاد، افشین هادیان یکتا دوم و مهدی زیرک سوم شدند.

در کلاس خودروهای برقی و هیبرید (Modified AM)، ارسطو عامری مقام نخست را کسب کرد، رضا معصومی دوم و گارنی جوهانس سوم شدند.

در کلاس ۴ و ۶ سیلندر اتمسفر دیفرانسیل جلو (Semi Pro)، مرتضی مردانی قهرمان شد، علی دهقان نجم‌آبادی دوم و یونس فتحی سوم شدند.

در کلاس ۴ و ۶ سیلندر اتمسفر دیفرانسیل عقب (Semi Pro)، امیر ضیائی طبری برنده عنوان نخست شد، علی ربیعی دوم و ماهان آقائی سوم شدند.

در کلاس ۴ و ۶ سیلندر توربو دیفرانسیل جلو (Pro)، مجتبی خوجینی قهرمان شد، امیرحسین خواه دوم و امیرحسین صفوی‌نیا سوم شدند.

در کلاس ۴ و ۶ سیلندر توربو دیفرانسیل عقب (Pro)، سعید هدادی بر سکوی نخست ایستاد، بهزاد ضیغم دوم و سامان افشین سوم شدند.

در کلاس ۸ سیلندر (Pro)، علی‌اکبر کمالی قهرمان شد، ماهان آقائی دوم و امیر ضیائی طبری سوم شدند.

در کلاس آزاد (overall - Pro)، علی‌اکبر کمالی بار دیگر عنوان نخست را به دست آورد، بهزاد ضیغم دوم و امیرحسین صفوی‌نیا سوم شدند.

در کلاس ایندکس (Index - Semi Pro)، محمد کیانی قهرمان شد، امیرحسین خواه دوم و امیر ضیائی طبری سوم شدند.

این مسابقات با رعایت کامل موارد ایمنی و استفاده از دستگاه ایرانی تایم‌گیری که توسط مهندسان جوان کشور طراحی و ساخته شده، بدون هیچ حادثه‌ای برگزار شد.

در روز پایانی رقابت‌ها، مراسم تجلیل از پیشکسوتان رشته درگ و اهدای یادبود به قهرمانان سال گذشته برگزار شد و در این مراسم، حسن جلیلی به عنوان پیشکسوت و امیرحسین صفوی‌نیا با دریافت تقدیرنامه فنی، مورد تقدیر قرار گرفتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه