اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آغاز اصلاح مقررات فعالیت مهندسان در مناطق آزاد کشور با هدف تسهیل فعالیت‌های حرفه‌ای و ارتقای کیفیت ساخت‌وسازها

آغاز اصلاح مقررات فعالیت مهندسان در مناطق آزاد کشور با هدف تسهیل فعالیت‌های حرفه‌ای و ارتقای کیفیت ساخت‌وسازها
در راستای تقویت همکاری‌های بین‌سازمانی و ساماندهی فرآیند‌های فنی و حرفه‌ای در پروژه‌های عمرانی مناطق آزاد، مدیر امور عمرانی، زیربنایی و محیط زیست دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با رئیس و اعضای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور دیدار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در راستای تقویت همکاری‌های بین‌سازمانی و سامان‌دهی فرآیندهای فنی و حرفه‌ای در پروژه‌های عمرانی مناطق آزاد، مدیر امور عمرانی، زیربنایی و محیط زیست دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با رئیس و اعضای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور دیدار کرد.

این دیدار با هدف بررسی موانع موجود در حوزه اجرای مقررات فنی و حرفه‌ای مهندسی و آغاز فرآیند اصلاح آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با فعالیت مهندسان در مناطق آزاد در محل شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور برگزار شد.

امین مقومی، رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در این دیدار با اشاره به ویژگی‌های حقوقی و اداری مناطق آزاد، گفت:
فعالیت مهندسان در مناطق آزاد به دلیل تفاوت در ساختارهای قانونی و عدم یکپارچگی با مقررات ملی ساختمان، با چالش‌هایی در زمینه صدور پروانه اشتغال و اجرای استانداردهای فنی مواجه است. همکاری مشترک بین دبیرخانه شورای‌عالی و سازمان نظام مهندسی می‌تواند مسیر هم‌افزایی و یکپارچه‌سازی مقررات را هموار سازد.

مدیر امور عمرانی، زیربنایی و محیط زیست دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هم با تاکید بر ضرورت اصلاح فوری آیین‌نامه‌های اجرایی، گفت: اصلاح مقررات فعالیت مهندسان در مناطق آزاد با هدف تسهیل فرآیندهای طراحی، نظارت و اجرای پروژه‌های عمرانی در دستور کار قرار دارد. دبیرخانه در تلاش است با بازنگری در سازوکارهای فنی و اداری، فرصت‌های شغلی بیشتری برای مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی فراهم کرده و زمینه ارتقای کیفیت و ایمنی ساخت‌وسازها را فراهم آورد.

مهدی رعیتی افزود: هماهنگی ضوابط مناطق آزاد با مباحث مقررات ملی ساختمان از جمله محورهای اصلی این اصلاحات است که می‌تواند به افزایش بهره‌وری پروژه‌ها و بهبود فضای سرمایه‌گذاری در بخش عمران و زیرساخت‌های مناطق آزاد منجر شود.

بر اساس گزارش‌های اخیر، بیش از ۱۲ هزار مهندس عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در پروژه‌های عمرانی مناطق آزاد مشغول فعالیت هستند. انتظار می‌رود با اجرای اصلاحات جدید، انتظار می‌رود این اصلاحات نه تنها به افزایش کیفیت ساخت‌وسازها کمک کند، بلکه به جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش عمرانی نیز کمک کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه