logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امیدوارم به زودی خبرهای خوبی از وضعیت صابر بشنویم؛

تقوی: کاظمی با بهترین امکانات پزشکی منتقل شد/ جباری: تشخیص من برق گرفتگی نیست

تقوی: کاظمی با بهترین امکانات پزشکی منتقل شد/ جباری: تشخیص من برق گرفتگی نیست
رئیس فدراسیون والیبال، گفت: امیدوارم با دعای خیر مردم ان شاالله به زودی خبرهای خوبی از وضعیت این ملی‌پوش بشنویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال؛ شب گذشته و پس از دریافت مجوز رسمی کمیسیون پزشکی، صابر کاظمی ملی‌پوش والیبال کشورمان با نخستین پرواز به تهران منتقل شد.

این انتقال با تدابیر ویژه پزشکی و در هماهنگی کامل میان فدراسیون والیبال ایران، تیم پزشکی فدراسیون و کادر درمان قطری صورت گرفت.

میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال، درباره اتمام روند انتقال گفت: عرض ادب و احترام دارم خدمت همه عزیزان و هواداران والیبال، خدا را شاکریم که بالاخره با تلاش‌های پیگیرانه و شبانه روزی، صابر عزیز بالاخره به ایران رسید.

تقوی تصریح کرد: جا دارد از همه کسانی که در این مسیر کمک کردن تقدیر و تشکر کنم به صورت ویژه دکتر جباری عزیز که با همه مشغله هایش و با همه گرفتاری‌ها عازم قطر شدند و مشکلات رو حل کردند.

وی با تشکر ویژه از مجموعه پرسنل بیمارستان پیامبران به ویژه دکتر سجادی ریاست این بیمارستان، گفت: دوشنبه شب و در بهترین شرایط صابر عزیز وارد کشور شد و با بهترین امکانات پزشکی این ملی پوش را منتقل کردیم. امیدوارم با دعای خیر مردم ان شاالله به زودی خبرهای خوب بشنویم.

جباری: تشخیص من برق گرفتگی نیست

رضا جباری فوق تخصص مغز، اعصاب و ستون فقرات درباره این روند، اظهار داشت: سلام عرض می کنم خدمت همه علاقمندان به والیبال و ورزش دوستان و همه افرادی که نگران این ملی پوش سابق بودند. در طول ۱۰ روز اخیر که این اتفاق شروع شد به دنبال یک افت هوشیاری در صابر و بعد در واقع آپنا و مشکلاتی قلبی که پیش آمد، در واقع یک حادثه قلبی شدیدی اتفاق افتاد.

رضا جباری که به عنوان نماینده فدراسیون والیبال به قطر اعزام شد و با صابر به کشور بازگشت، درباره خبرهای اولیه مبنی بر برق گرفتگی، گفت: تشخیص من برق گرفتگی نیست و همون روز اولی هم که مدارک را از نزدیک دیدم متوجه شدم که یک ضایعه عروقی در مغز است. به هر حال درمان ها انجام شد و تا زمانی که من ویزیت کردم، سطح هوشیاری که الان دارد در مدارک ثبت شده بود یعنی در واقع با همان وضعیت بوده است.

وی درباره ادامه درمان این ملی پوش گفت: با توجه به اینکه بیش از یک هفته است که هوشیاری در این سطح قرار دارد، یک سری تمهیدات و درمان هایی در نظر داریم و برخلاف اینکه قطری ها اعلام کرده بودند ممکن است اتفاقات بدتری بیافتد، به یک سری از مسائل امیدواریم. البته به معنای بهبودی کامل نیست.

بهترین جراح مغز و اعصاب در تهران که رتبه برتر بورد تخصصی جراح مغز، اعصاب و ستون فقرات دارد، درباره اتفاقات و اقدامات اولیه بروز این حادثه گفت: ظرف ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اورژانس رسیده است از زمانی که اطلاع دادند. فکر می کنم از نظر زمان ری اکشن سریع داشتند و بعد اورژانس دوم هم رسیده است و عملیات احیا شروع شده است. مرحله اول در بیست و پنج دقیقه ای اتفاق افتاده و صابر به بیمارستان منتقل شده است. در همان ساعت اول مجددا نیاز به ۱۲ دقیقه احیای قلبی پیدا می کند و دیگر حمله قلبی اتفاق نیافتده است.

وی با اشاره به درخواست خانواده صابر کاظمی، گفت: اگر اجازه دهید با توجه به درخواست خانواده اطلاعات بیشتری ندهیم و همه برای بهبودی او دعا کنیم. جا دارد از پیگیری‌های مهندس تقوی خیلی تشکر کنم که مقدمات این کار را انجام دادند. فدراسیون والیبال چیزی کم نگذاشته و همین جا از وزیر بهداشت قطر که محبت کردند و سنگ تمام گذاشتند نیز تشکر ویژه دارم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه