logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

پیشنهاد ما برای برگزاری جام باشگاه‌های آسیا تایید شد؛

انوشیروانی: اوزان وزنه برداری برای بازی‌های آسیایی و المپیک دوباره تغییر خواهد کرد

انوشیروانی: اوزان وزنه برداری برای بازی‌های آسیایی و المپیک دوباره تغییر خواهد کرد
رییس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: پیشنهاد ما برای برگزاری جام باشگاه‌های آسیا تایید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد انوشیروانی رییس فدراسیون وزنه‌برداری ایران در پایان جلسه هیات اجرایی کنفدراسیون آسیا که با حضور رییس فدراسیون جهانی، دبیرکل آسیا  و اعضای هیات اجرایی این قاره برگزار شد و بیش از دو ساعت به طول انجامید، اظهار داشت: جلسه هیات اجرایی کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا امروز برگزار شد که جلسه بسیار مهمی بود. یکی از بحث ها درباره بازی‌های آسیایی ناگویا بود، جزییات برگزاری این رقابت و اوزان مسابقات. همچنین درباره روند کسب سهمیه المپیک و اوزان المپیکی بحث شد و  اعضای هیات اجرایی پیرامون تمامی این موارد نظرات و آرا خود را اعلام کردند.

انوشیروانی افزود: تصمیمی قطعی این است که اوزان برای بازی‌های آسیایی و برای المپیک دوباره تغییر خواهد کرد. اگرچه این سومین تغییر در دو سال اخیر خواهد بود اما من معتقدم این بار تغییرات به نفع وزنه‌برداری ما هم هست.

وی با اشاره به از سرگیری مسابقات وزنه‌برداری جام باشگاه‌های آسیا گفت: با پیشنهاد ما، قرار شد جام باشگاه‌های آسیا از سال آینده میلادی دوباره راه اندازی شود و اعضا به این پیشنهاد  رای تائید دادند و حتی کشور اردن درخواست میزبانی خود را برای جام باشگاه‌های آسیای ۲۰۲۶ مطرح کرد.

انوشیروانی افزود: در عین حال از کتابی که فدراسیون وزنه‌برداری ایران در حوزه پژوهش با زحمات کمیته‌های آمار و تحقیقات،  کمیته روابط عمومی و کمیته آموزش گردآوری شده  رونمایی شد. این کتاب درباره عملکرد بیش از هزار وزنه‌بردار آسیایی در تاریخ رقابت‌های المپیک است که به زبان انگلیسی توسط بابک پورعالی و همکارانش آماده شده است.  کتاب فوق به شدت مورد استقبال رییس فدراسیون جهانی و همینطور کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا قرار گرفت و قرار شد ما طی نامه ای این کتاب را ارسال کنیم به کنفدراسیون آسیا برای آنکه در کشورهای آسیایی توزیع شود.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری درباره دیگر تصمیمات جلسه امروز هیات اجرایی کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا گفت: بحث دیگر جلسه امروز درباره میزبانی های آسیایی بود که هندوستان در ماه آوریل میزبان مسابقات قهرمانی آسیاست، در ماه جولای قرار شد ازبکستان میزبان مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا باشد و بعد هم بازی‌های آسیایی ناگویا را خواهیم داشت در ژاپن. یک خبر خوب هم دارم برای وزنه‌برداری و آن اینکه IOC با پیشنهاد اضافه شدن رشته وزنه‌برداری به بازی‌های المپیک جوانان در داکار سنگال موافقت کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه