اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حاج علی اکبری:

همه مولفه‌های جامعه اسلامی باید در حال پیشرفت باشد

همه مولفه‌های جامعه اسلامی باید در حال پیشرفت باشد
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه مسئله پیشرفت مسئله اساسی جامعه اسلامی است، گفت: مؤمن باید در مراحل ایمان در حال پیشرفت باشد و جامعه اسلامی باید همه مولفه‌هایش در حال پیشرفت و صعود باشد و تمدن اسلامی به عنوان نقطه قله جلوی چشم آحاد مؤمنان باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حاج علی اکبری خطیب نماز جمعه تهران در خطبه هاب امروز نمازجمعه در دانشگاه تهران با اشاره به زیست عفیفانه گفت: وقتی می‌بینیم که این مسئله در جامعه نادیده گرفته می‌شود سعی می‌کنیم عفت و حیا را مورد توجه قرار دهیم؛ زیست عفیفانه حق الله و حق الناس است و هم مسئولیت مشترک همه مؤمنین و نهادها و مخصوصاً دولت اسلامی عبارت است از اینکه زیست عفیفانه را برای مردم مهیا کند و همه باید در این زمینه همکاری کنند.

وی افزود: در مقابل جبهه شیاطین است که از آغاز تاکنون راهبرد خود را ترویج بی‌عفتی و بی‌حیایی قرار داده است. اگر جامعه ما سرمایه ارزشمندی از این گوهر ارزشمند را در اختیار دارد باید مثل جان شیرین از آن محافظت کند و اگر می‌بینیم شیاطین و دشمنان طمع دارند باید در برابر آنها برنامه‌ریزی شایسته و همه جانبه برای حفاظت از این گوهر شایسته و پیشرفت و تعالی آن داشته باشیم.

حاج علی اکبری با تاکید بر اینکه مسئله پیشرفت مسئله اساسی جامعه اسلامی است، گفت: هم مؤمن باید در مراحل ایمان در حال پیشرفت باشد و هم خانواده اسلامی و ایمانی باید دائم در حال پیشرفت و قوی‌تر شدن باشد و هم جامعه اسلامی باید همه مولفه‌هایش در حال پیشرفت و صعود باشد و تمدن اسلامی به عنوان نقطه قله جلوی چشم آحاد مؤمنان باشد.

وی با بیان اینکه زیست عفیفانه هم برای پیشرفت و دستیابی به ایران قوی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی هم زیرساخت است و هم پیشران و هم بنیان است و هم شتاب دهنده، اظهار داشت: از طرفی مسئله فرد مؤمن و فرایند تکامل اخلاقی و رشد فضیلت‌ها در انسان مؤمن مهم است. زیربنا در فضیلت‌های اخلاقی عفت است و انسان در مسیر سیر و سلوک اخلاقی خودش اگر بتواند در دوران جوانی که غریزه جنسی بیدار و با قدرت وارد شخصیت فرد می‌شود، بتواند درست مدیریت کند و لگام عقل را بدان ببندد و تحت برنامه الهی قرار دهد، توانسته مبانی سیر اخلاقی و تکامل معنوی خود را به دست بیاورد.

خطیب نماز جمعه تهران بیان کرد: بنیان سلوک الهی و سیر به سوی خدای متعال و اساس و قاعده کسب مکارم اخلاق مدیریت غریزه جنسی و مهندسی این غریزه خطیر و حساس است و این همان عنوانی است که از آن به عفت تعبیر می‌شود. انسان قوی کسی است که توانسته به توفیق الهی این غریزه سرکش را مهار کند و او را متمرکز کند و در راه خداوند متعال جهت دهد.

حاج علی اکبری با اشاره به اینکه اگر ما فرد مؤمن را در مسیر تکامل و پیشرفت خودش می‌خواهیم باید محیط زیست او عفیفانه باشد، خاطرنشان کرد: اگر جامعه آشفتگی داشته باشد و روابط مبتنی بر تقوا نباشند و ارتباطات ناسالم باشند و محرک‌های جنسی در جامعه در حوزه شنیداری دیداری و رفتاری فراوان باشد، آیا توقع داریم که این استعدادها که در اعتکاف به سمت خداوند جذب می‌شوند، جذب شوند؟

امام جمعه موقت تهران ضمن بیان اینکه چرا برخی‌ها ظاهربین و ظاهر نگرند و گمانشان این است که پوشش و رفتارهای زن و مرد در جامعه مسئله مهمی نیست، تصریح کرد: مسئله بسیار حیاتی‌تر از این‌هاست و اگر از نگاه یک عارف الهی و ولی خدا و امام عصر (عج) به این مسئله نگاه کنید، می‌بینید که مسئله راهبردی است. مؤمن قوی که در آن قوت ایمان، اخلاق فضیلت‌ها و صبر در برابر شیاطین جن و انس در او شکفته شود در یک محیط پاکیزه امکان‌پذیر است.

وی افزود: اکثریتی از استعدادهای ناب معنوی اخلاقی و انسانی در آغاز شکوفایی خود پرپر می‌شود چون این تهاجم شوم و سبک زندگی پلید از طریق فناوری‌های جدید در دسترس فرزندان ما قرار گرفته است.

حاج علی اکبری بیان داشت: چقدر می‌توانیم حسین فهمیده‌ها داشته باشیم و چقدر از دانش آموزان ما می‌توانند یک یار بزرگ برای ولی‌الله‌الاعظم و یک ادامه دهنده خط انقلاب اسلامی باشند؟ این صبر ایمان و بردباری در کسی ریشه‌دار می‌شود که از زندگی پاک و عفیفانه بهره‌مند باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه