اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۱۶ وزیر برای ارائه گزارش و پاسخ به نمایندگان به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

۱۶ وزیر برای ارائه گزارش و پاسخ به نمایندگان به کمیسیون‌های مجلس می‌روند
وزرای راه و شهرسازی، اقتصاد، نفت، صنعت، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، نیرو، بهداشت، علوم، کار، کشاورزی، فرهنگ و ارشاد، میراث فرهنگی، ارتباطات، دادگستری و کشور در این هفته برای ارائه گزارش یا پاسخ به نمایندگان به کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی می‌روند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در این هفته برگزار می‌شود و بررسی طرح‌ها، لوایح، دعوت از برخی وزرای دولت برای پاسخ به سوالات طرح شده به همراه استماع گزارش مسوولان دستگاه‌های مختلف در دستور کار این هفته کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

در این هفته وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای حاضر خواهد شد تا درباره عملکرد این وزارتخانه برای به روزرسانی سامانه املاک و اسکان و دیگر موارد مرتبط به اعضای کمیسیون پاسخ دهد.

موضوع اجرای قانون واردات خودرو جانبازان و تخصیص ارز مربوطه به آن با حضور وزیرامور اقتصادی و دارایی و همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت، در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بررسی خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان و وزیر آموزش و پرورش در این هفته برای پاسخ به سوالات جعفرقادری نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی، مهمان کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی هستند.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، موضوع ادامه بررسی طرح تقویت مرزبانی جمهوری اسلامی را در دستور کار دارد.

وزیر نیرو مهمان کمیسیون انرژی مجلس خواهد بود تا به سوالات ۱۵ نفر از نمایندگان در حوزه‌های مختلف پاسخ دهد.

وزرای امور اقتصاد و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نفت، جهاد کشاورزی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت و درمان، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ورزش و جوانان، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و مسوولانی از دستگاه‌های مختلف، با حضور در کمیسیون برنامه و بودجه در روزها و ساعات مختلف این هفته، میزان اجرای برنامه هفتم توسعه در سال اول را بر اساس گزارش کمیسیون‌های تخصصی، بحث و بررسی خواهند کرد.

همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای پاسخ به سوالات ۲۰ نماینده، مهمان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این هفته است.

دعوت از وزیر راه و شهرسازی برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان نیز در دستور کار این هفته کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری و همچنین وزیر نفت به کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی دعوت شدند تا علاوه بر پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان، درباره برخی از مسائل گزارش‌های مورد نظر خود را به سمع و نظر نمایندگان مجلس برسانند.

گفتنی است تنها وزرای اطلاعات، امورخارجه و دفاع این هفته در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی حضور ندارند و سایر وزرای دولت چهاردهم مهمان کمیسیون‌های ذکر شده خواهند بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه