logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش با فدراسیون کشتی/ دبیر: از این گنج استفاده کنید

تفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش با فدراسیون کشتی/ دبیر: از این گنج استفاده کنید
تفاهم نامه همکاری معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با فدراسیون کشتی منعقد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با فدراسیون کشتی، بعد از ظهر امروز با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، محمد جعفری معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، برگزار شد.

دبیر: آموزش و پرورش یک گنج است

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در این مراسم گفت: به شما قول می‌دهم بهترین نتایج را از کشتی دانش‌آموزی خواهیم گرفت. آموزش را به‌صورت جدی و جهادی ادامه می‌دهیم و جلسات منظم آموزشی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش یک گنج است که فدراسیون‌های ورزشی باید بتوانند به بهترین نحو از آن استفاده کنند.

دبیر ادامه داد: با توجه به بازه سنی خوب دانش آموزان برای یادگیری و اعتمادی که خانواده های آن ها به آموزش و پرورش دارند، می‌توان از این فرصت مغتنم برای کشف و پرورش استعدادها استفاده نماییم.

وی با قدردانی از حمایت‌های وزارت آموزش و پرورش، افزود: چند سالی است که ارتباط بسیار خوب و نزدیکی را با آموزش و پرورش داریم و با همکاری دوجانبه، مسابقات استعدادیابی در حال برگزاری است و نتایج آن نشان‌دهنده توان بالای دانش‌آموزان کشور است.

دبیر با اشاره به حمایت هیئت‌های استانی، گفت: پیش از این با شش هیئت برتر کشور از جمله مازندران، خوزستان و تهران جلسه داشتیم. همه اعلام آمادگی کرده‌اند تا تشک و امکانات رایگان در اختیار مدارس قرار دهند. این نگاه ملی به توسعه کشتی، نویدبخش آینده‌ای روشن برای این رشته است.

رئیس فدراسیون کشتی، خاطرنشان کرد: با تکیه بر آموزش اصولی، همکاری مربیان توانمند و داوران باتجربه، می‌توانیم کشتی ایران را از مدارس تا تیم‌های ملی تقویت کنیم.

تیم‌های دانش‌آموزی کشتی را به رقابت‌های بین‌المللی اعزام کنیم

جعفری معاون تربیت‌بدنی و سلامت، در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری این معاونت با فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اهمیت ورزش کشتی، اظهار کرد: در حوزه منابع انسانی برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با همکاری فدراسیون کشتی، دوره‌های آموزشی مشترکی برای مربیان و داوران برگزار کنیم. هدف ما این است که مربیان توانمند و داوران به‌روز تربیت شوند تا در اعزام تیم‌های دانش‌آموزی، از ظرفیت آنان بهره‌مند شویم.

وی افزود: برگزاری مسابقات در رده‌های مختلف سنی نیز به‌صورت مشترک میان فدراسیون ورزش دانش‌آموزی و فدراسیون کشتی انجام خواهد شد. این اقدام می‌تواند به شناسایی استعدادهای برتر دانش‌آموزی و پرورش قهرمانان آینده کشور کمک کند.

جعفری از اعزام دانش‌آموزان به مسابقات بین‌المللی خبر داد و گفت: در برنامه داریم تیم‌های دانش‌آموزی کشتی را به رقابت‌های بین‌المللی اعزام کنیم تا ضمن کسب تجربه، زمینه رشد ورزشکاران جوان در سطح جهانی فراهم شود.

وی در ادامه تأکید کرد: برای رشد و تعالی کشتی در سطح مدارس کشور، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و سرمایه‌گذاری پایدار هستیم تا کشتی دانش‌آموزی به جایگاه واقعی خود برسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه