logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تهران میزبان مسابقات کتاب‌خوانی، نمایشگاه‌ها و رویدادهای ادبی در هفته کتاب شد

تهران میزبان مسابقات کتاب‌خوانی، نمایشگاه‌ها و رویدادهای ادبی در هفته کتاب شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با تشریح برنامه‌های سی‌وسومین هفته کتاب گفت: امسال با همکاری شهرستان‌ها، نهادهای فرهنگی و ناشران بومی، فضای عمومی استان بیش از گذشته با کتاب و کتاب‌خوانی پیوند خواهد خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ استان تهران همزمان با سی‌وسومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران میزبان مجموعه گسترده‌ای از برنامه‌های ترویجی از جمله مسابقات کتاب‌خوانی، نمایشگاه‌های تخصصی و رویدادهای متنوع ادبی است که با مشارکت شهرستان‌ها و مراکز فرهنگی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملکی روز چهارشنبه در این باره اظهار کرد: امسال تلاش شده با مشارکت شهرستان‌ها، نهادهای فرهنگی و ناشران، فعالیت‌ها و فضاهای عمومی استان بیش از گذشته با موضوع کتاب و کتاب‌خوانی پیوند بخورد.

وی با اشاره به برنامه‌های ویژه ترویج مطالعه افزود: در کنار برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی در قالب «لیگ کتاب‌خوانی»، طرح‌هایی همچون ایستگاه اهدای کتاب رایگان، میز خدمت و کاروان اهدای کتاب در ادارات، مدارس، بیمارستان‌ها، مراکز خیریه، بهزیستی و ترک اعتیاد اجرا می‌شود. برگزاری نشست‌های کتاب‌خوان ویژه کارکنان ادارات و نشست فرهنگی با موضوع توسعه کتابخوانی نیز در برنامه قرار دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ادامه داد: برپایی نمایشگاه‌های کتاب و برنامه‌های شاخص ترویج کتابخوانی، ویژه شهرستان‌های استان پیش‌بینی شده است. علاوه بر این، چندین کارگاه آموزشی شعر، داستان‌نویسی، نویسندگی خلاق، کارگاه شعر روستا و کارگاه هنری «یار مهربان» در مناطق مختلف استان برگزار می‌شود. در بخش مرکزی و روستاها نیز شاعران جوان و پیشکسوت در کارگاه‌های شعر و داستان حضور خواهند داشت. به گفته وی، چندین عصر شعر نیز با همکاری انجمن‌های ادبی و با هدف پیوند ادبیات با هفته کتاب برگزار می‌شود.

حجت الاسلام ملکی افزود: برگزاری نشست‌های کتاب‌خوان، جلسات قصه‌گویی، برنامه‌های نقد و بررسی آثار نویسندگان بومی و رونمایی از کتاب‌های جدید به‌ویژه در حوزه دفاع مقدس، از دیگر برنامه‌های این هفته در شهرستان‌های استان تهران است.

وی همچنین از تجلیل نویسندگان، شاعران، ناشران و کتاب‌فروشان فعال خبر داد و گفت: این تقدیرها به شکل‌های گوناگون در برنامه‌های پیش‌بینی‌شده انجام خواهد شد و در چند شهرستان نیز از مؤلفان پیشکسوت و نویسندگان جوان تقدیر می‌شود. بازدید از کتابخانه‌های عمومی، ناشران و کتاب‌فروشی‌های فعال استان و برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه «ایران امام رضا(ع)» در شهرستان بهارستان از دیگر برنامه‌هاست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با اشاره به طرح اهدای کتاب به مدارس مناطق کم‌برخوردار گفت: اجرای این طرح کمک می‌کند دسترسی کودکان و نوجوانان به کتاب افزایش یابد و در این هفته «زنگ کتاب» در مدارس نیز به صدا درخواهد آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی تأکید کرد: هدف اصلی این برنامه‌ها صرفاً برگزاری رویداد نیست بلکه ایجاد پیوند میان مردم، نویسندگان، ناشران و کتاب‌فروشان است. توسعه فرهنگی از مسیر کتاب می‌گذرد و امیدواریم با همکاری همه نهادها فرهنگ مطالعه در استان تهران بیش از پیش گسترش پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه