اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حسین‌زاده تاکید کرد:

ضرورت اهمیت مشارکت مردم و نهادهای دولتی در تحقق اهداف توسعه‌ای

ضرورت اهمیت مشارکت مردم و نهادهای دولتی در تحقق اهداف توسعه‌ای
معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به ضرورت اهمیت مشارکت مردم و نهادهای دولتی در تحقق اهداف توسعه‌ای، تاکید کرد: همه‌جانبه بودن همکاری‌ها میان مردم، دولت و نهادهای حاکمیتی، کلید اصلی در فرآیند توسعه سیستان و بلوچستان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالکریم حسین‌زاده شنبه ۱۷ آبان در سفر به ایرانشهر بیان کرد: همگان باید تلاش کنیم تا همه ظرفیت‌ها برای بهبود شرایط سیستان و بلوچستان به‌کار گرفته شود.

وی هدف از سفر به سیستان و بلوچستان را شناسایی دقیق ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستاها و مناطق محروم این استان بیان کرد و افزود: ما به‌دنبال تدوین برنامه‌هایی هستیم که بتواند تحول مثبتی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی این مناطق ایجاد کند.

معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: امیدواریم با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها و هم‌افزایی میان همه نهادها، شاهد ارتقای شاخص‌های توسعه در شهرستان‌های مختلف سیستان و بلوچستان باشیم و بهبود شرایط زیستی و اقتصادی مردم این منطقه را رقم بزنیم.

وی از برگزاری همایش «روستا، وفاق و توسعه منطقه‌ای» در زاهدان خبر داد و گفت: این همایش فرصت مناسبی برای شناسایی ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان و هم‌افزایی میان مسوولان و مردم به‌منظور توسعه پایدار است.

حسین زاده تاکید کرد: هدف از این همایش، ایجاد بستری مناسب برای هم‌اندیشی و هم‌افزایی در راستای شناسایی راهکارهای توسعه پایدار در سیستان و بلوچستان است.

وی ادامه داد: در این همایش، مدیران سیستان و بلوچستان، کارشناسان و فعالان محلی گرد هم می‌آیند تا در فضایی تعاملی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌روی توسعه روستایی و منطقه‌ای استان را بررسی کنند و به راهکارهای عملی دست یابند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه