اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سفر به صحرا با یک فراری؛ شاسی‌بلند لوکس V12 با قیمت حیرت‌انگیز

سفر به صحرا با یک فراری؛ شاسی‌بلند لوکس V12 با قیمت حیرت‌انگیز
فراری پوروسانگوئه را فراموش کنید؛ این خودرو سفارشی GTC4 لوسو با توانایی‌های آفرودی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایشگاه SEMA امسال میزبان یکی از خاص‌ترین خودروهای مفهومی بود؛ خودرویی با نام GlasWerks DMV Elevato که شرکت سازنده‌اش آن را «نخستین آفرودر لوکس ایتالیایی با موتور V12 در جهان» معرفی می‌کند.

اگر این توصیف پرجزئیات را بپذیریم و فراری پوروسانگوئه را کراس‌اور بدانیم، باز هم به‌سختی می‌توان نادیده گرفت که لامبورگینی دهه‌ها پیش چنین کاری را انجام داده بود.

نمای عقب خودرو فراری GTC4 Lusso آفرود

GlasWerks DMV

الواتو در واقع نسخه‌ای آفرود از فراری GTC4 لوسو است که ظاهرش با بدنه‌ی پهن‌تر و تغییرات عمیق فنی بازطراحی شده. شرکت GlasWerks DMV خودرو را کاملاً از نو ساخته و به قطعات مخصوص رالی مجهز کرده؛ از جمله بازوهای تعلیق آلومینیومی تراش‌خورده، مفصل‌های تقویت‌شده و دو برابر ارتفاع بیشتر از سطح زمین در مقایسه با مدل اصلی.

تغییرات یادشده امکان حرکت عمودی چرخ‌ها تا ۲۰ سانتی‌متر را فراهم کرده و سیستم تنظیم فشار باد لاستیک در حین رانندگی برای آن در نظر گرفته شده است. حدود ۳۰ درصد از قطعات خودرو نسبت‌به فراری اصلی کاملاً جدید هستند.

نمای داخل کابین خودرو فراری GTC4 Lusso آفرود

GlasWerks DMV

در زیر کاپوت، همان پیشرانه‌ی V12 با حجم ۶٫۳ لیتر قرار دارد که حدود ۷۵۰ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند. قدرت همچنان از طریق گیربکس استاندارد فراری به هر چهار چرخ منتقل می‌شود و به گفته‌ی سازنده، سیستم انتقال نیرو توان تحمل شرایط رانندگی سنگین و طولانی‌مدت را دارد.

نمای سه‌چهارم عقب خودرو فراری GTC4 Lusso آفرود

GlasWerks DMV

مشتریان می‌توانند جزئیات سفارشی مانند فنربندی خاص، اگزوز تغییر‌یافته، چراغ‌های رالی، باربند سقفی و پوشش محافظ رنگ را انتخاب کنند.

ادعای GlasWerks با وجود لامبورگینی LM002 دهه‌ی ۱۹۸۰ چندان درست نیست. LM002 نیز چهار سرنشین را حمل می‌کرد، ارتفاع بیشتری از سطح زمین داشت و طراحی عجیب و جسورانه‌اش هنوز هم در میان مدل‌های مدرن مانند اوروس بی‌همتا است.

صرف‌نظر از نام‌گذاری، الواتو پروژه‌ای جذاب و ماجراجویانه به نظر می‌رسد؛ چیزی شبیه به نسخه‌ی داکار از فراری. قیمتش حدود ۱۷۵ هزار دلار است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه