logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

محسن رضایی:

حمله اسرائیل و آمریکا به ایران اشتباه بزرگی بود/ ملت ایران بار دیگر سربلند از طوفان حوادث عبور می‌کند

حمله اسرائیل و آمریکا به ایران اشتباه بزرگی بود/ ملت ایران بار دیگر سربلند از طوفان حوادث عبور می‌کند
سردار سرلشکر محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس، به مناسبت هفته بسیج در جمع هزاران بسیجی استان کرمان حضور یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر محسن رضایی ضمن گرامیداشت هفته بسیج فلسفه این نهاد را وجودی و عمیق و متاثر از تفکر اسلام اجتماعی امام خمینی(ره) و راز ماندگاری بسیج را این فلسفه دانست.

 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر اساس دو رکن "دین‌ خدا" و "حرکت مردم" بوجود آمد و پیروز شد؛ تصریح کرد: این پیروزی نه فقط علیه شاه بلکه علیه قدرت‌های سلطه‌گر جهان بود و دلیل پایداری این پیروزی نسبت به دیگر نهضت‌های مردم ایران در ادوار گذشته، اتکا بر همین دو رکن بود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس با بیان اینکه یکی دیگر از جلوه های مهم بسیج در جنگ دوازده روزه بود یادآور شد: علیرغم پایان سریع جنگ مساله‌ای بسیار بزرگ و مهم رخ داد و آن شکل‌گیری بسیج ملی مردم ایران بود.

سرلشکر رضایی با اشاره به ادعاهای سرزمینی دولت کنونی آمریکا نسبت به سرزمین‌های مختلف و ایجاد یک استبداد کم‌سابقه بین‌المللی و تهدید نظامی کشورهای اقصی نقاط جهان، تهدید رسانه‌ها، قطع بودجه دانشگاه‌های منتقد آمریکا و دفاع بی قید و شرط از رژیم جنایتگر صهیونیست و جنایت‌های آن و در نهایت حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران تشریح کرد: این یک استبداد بین‌المللی جدید است و فرزند نامشروع این استبداد نتانیاهو است که از هیچ جنایتی دریغ نمی‌کند.

وی در ادامه افزود: اشتباه بزرگ دشمنان این بود که به این نتیجه رسیده بودند که ایران تنها شده است و حالا می‌توانند با توسل به پیشرفته ترین فناوری‌ها و تجهیزات آمریکا و اروپا و برنامه‌ریزی‌های دقیق، کار ایران را یکسره کنند و حتی به برخی همسایگان شمالی و جنوبی وعده های سرزمینی داده بودند و به خیال خود کار ایران را تمام شده می‌دانستند اما خطای آنان آنجا بود که مردم ایران را نشناختند و نفهمیدند که ملت بزرگ ایران دیگر به وضعیت ۳۰۰ سال گذشته برنخواهد گشت.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه حمله اسرائیل و آمریکا به ایران اشتباه بزرگی بود، بیان داشت: از میانه جنگ آن‌ها برای آتش‌بس التماس می‌کردند و حال همواره ترسی در دلشان وجود دارد.

سردار محسن رضایی با تشریح دلایل دشمنی دشمنان اظهار داشت: فلسفه دشمنی آنان جلوگیری از پیشرفت ایران است چرا که ترس این را دارند که کشوری با این سابقه تاریخی بزرگ اگر پیشرفت کند مانع سلطه آن‌ها بر منطقه مهم و ثروتمند غرب آسیا خواهد شد، حال آنکه نظام سلطه ایران را به مانند قله‌ای برای تسلط به این منطقه می‌دانند ولذا به دنبال تسلط بر این قله‌اند.

وی با بیان اینکه اکنون تولید علم، فناوری و تولید ثروت و جهاد علمی و اقتصادی بزرگترین میدان مقابله مردم ایران با دشمنان است؛ تاکید کرد: پیروزی در میدان علم و اقتصاد، دشمنان را برای همیشه از دشمنی با ملت ایران مایوس خواهد کرد و ناچار به پذیرش قدرت ایران خواهند بود.

سردار سرلشکر محسن رضایی در پایان خطاب به بسیجیان گفت: با پایداری بر ارزش‌های انقلاب که به پشتوانه دین خداست و ایستادن پشت رهبر معظم انقلاب، آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند و ملت ایران بار دیگر سربلند از طوفان حوادث عبور می‌کند.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه