اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برای پیراهن تیم ملی باید بجنگید؛

شمسایی: نخستین منتقد عملکردم خودم هستم/ به چیزی جز قهرمانی فوتسال آسیا فکر نمی‌کنیم

شمسایی: نخستین منتقد عملکردم خودم هستم/ به چیزی جز قهرمانی فوتسال آسیا فکر نمی‌کنیم
سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: تیم ملی حتی یک روز تعطیلی نداشته و تمام تمرکز خود را بر موفقیت در رقابت‌های پیش‌ِ‌رو معطوف کرده ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال درباره قهرمانی در بازیهای کشورهای اسلامی در ریاض اظهار داشت: از تهران هم قسم شدیم تا با قهرمانی در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی مردم را خوشحال کنیم. از عملکرد بچه‌ها در عربستان رضایت دارم اما می‌دانیم که هنوز راه درازی در پیش داریم و کار اصلی ما برای جام ملت‌ها تازه شروع شده است.

سرمربی فوتسال با اشاره به پایان مسابقات در عربستان و تحلیل دقیق عملکرد تیم ملی گفت: بلافاصله بعد از بازگشت، زمان زیادی را صرف آنالیز بازی‌ها کردیم. چند مسابقه سخت و فشرده را پشت سر گذاشتیم اما کماکان مشتاق دیدارهای دوستانه دشوارتری هستیم که امیدواریم علیرغم همه مشکلات و تحریم‌ها شکل بگیرد. الان تمام تمرکزمان روی کسب افتخاری دیگر در بهمن‌ماه و در جاکارتاست. ما به چیزی جز قهرمانی جام ملت‌ها فکر نمی‌کنیم.

او با بیان اینکه کادر فنی همواره نخستین منتقد عملکرد خود است، از نقش سازنده نقدهای رسانه‌ای نیز قدردانی کرد: تشکر می‌کنیم از منتقدانی که در کنار حمایت، نکات مهمی را هم به ما منتقل کردند. خوشبختانه خانواده فوتسال به بلوغ خوبی رسیده و مرز بین نقدهای شخصی و نقد فنی را کاملاً از هم جدا می‌کند. این موضوع بدون شک به پیشرفت فوتسال ملی کمک می‌کند.

شمسایی همچنین از آغاز سفرهای استانی کادر فنی برای بررسی هفته شانزدهم لیگ برتر خبر داد و افزود: نشان دادیم هر بازیکنی که توانایی فنی و شخصیت حرفه‌ای خود را نشان بدهد، درهای تیم ملی به رویش باز است. از همین حالا همه بازیکنان لیگ باید خودشان را در اندونزی ببینند. ما همه را آنالیز می‌کنیم و بهترین‌ها را با خود به مسابقات خواهیم برد. پیراهن تیم ملی را می‌خواهید؟ باید برای داشتنش بجنگید و خودتان را اثبات کنید.

سرمربی تیم ملی در بخش دیگری از صحبت‌هایش  به تلاش برای بازگشت شهاب سفال‌منش به کادر فنی اشاره کرد: در حال رایزنی با کمیته فوتسال و فدراسیون هستیم تا ایشان را دوباره کنار تیم داشته باشیم. خوشبختانه مذاکرات خوبی انجام شده. سفال‌منش در شش‌ماهِ نخست سال به عنوان مدرس دوره‌های آموزشی FIFA و AFC در کشورهای مختلف حضور داشت. در واقع سفال‌منش به خاطر توانمندی‌های چندبعدی که دارد می‌تواند به تیم ملی کمک کند. هم از لحاظ فنی و تاکتیکی به خاطر نگاه و نگرشی که به عنوان یک مدرس بین‌المللی دارد، هم از لحاظ فیزیکی بازیکنان و هم به دلیل اشرافی که به سیستم آنالیز دارد قطعاً یک ظرفیت است و ما در تیم ملی فوتسال از تمام سرمایه‌های ملی که داریم باید برای شاد کردن دل مردم استفاده کنیم.

او در پایان تأکید کرد که تیم ملی با تمام توان در مسیر قهرمانی گام برمی‌دارد و برنامه‌های آماده‌سازی بدون کوچک‌ترین وقفه دنبال خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه