logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قالیباف:

مجلس از روز یکشنبه در ۳ شیفت لایحه الزامات بودجه سنواتی را بررسی می کند

مجلس از روز یکشنبه در ۳ شیفت لایحه الزامات بودجه سنواتی را بررسی می کند
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس از روز یکشنبه آینده در سه شیفت لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را بررسی خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۱ آذر) مجلس، گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص کلیات لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را بررسی کرده و با کلیات این لایحه موافقت کردند.

 مححد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از رای گیری درباره کلیات این لایحه با اشاره به وجود برخی ابهامات در ماده یک و چند ماده دیگر این لایحه، بر ضرورت بررسی دقیق‌تر این موارد در کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد و گفت: با توجه به آیین نامه داخلی مجلس ما نمی توانیم لایحه دو فوریتی را به صورت دو شوری بررسی کنیم. ولی ابهاماتی در این لایحه وجود دارد و ما در الزامات و در تنفیذها قادر نیستیم که قانونگذاری انجام دهیم، بنده از ظرفیت ماده ۱۵۳ استفاده کرده و در صورت تصویب کلیات آن را به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع می دهم.

وی در ادامه اظهار کرد: کمیسیون بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و بر اساس آئین نامه ۱۲ ساعت فرصت هست  تا دوستان پیشنهادات خود را بارگذاری کنند. 

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از روز یکشنبه این لایحه در دستور کار صحن قرار خواهد گرفت. صحن مجلس به صورت سه‌شیفت یعنی صبح و بعدازظهر و بعد از نماز مغرب این لایحه را بررسی خواهد کرد. 

وی افزود: به نمایندگان تاکید می کنم که در پیشنهادات خود دقت داشته باشند که اگر قانون‌گذاری جدید باشد، اگر خلاف برنامه باشد، اصلاً قابل طرح در صحن نیست. خواهش می‌کنم در پیشنهادها دوستان دقت کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه