اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرلشکر پاکپور:

سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد

سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد
فرمانده‌کل سپاه بیان کرد: سپاه آماده است تا همه تجارب خود را بدون هرگونه محدودیتی در اختیار کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای قرار دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر محمد پاکپور، فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی پیامی به مراسم آغاز رزمایش مشترک ضدتروریسم «سهند 2025» با خیرمقدم به فرماندهان، مسئولان و میهمانان عالی‌رتبه کشورهای عضو و غیرعضو سازمان همکاری شانگهای و کمیته‌های تابعه، حضور آنان در جمهوری اسلامی ایران را «مایه افتخار» و نماد «عمق همکاری‌های راهبردی میان اعضای این سازمان» عنوان کرد.

وی با اشاره به حضور گسترده هیئت‌های نظامی و امنیتی، به‌طور ویژه از جنرال شارشیوف، رئیس کمیته اجرایی ساختار ضدتروریستی سازمان همکاری شانگهای و هیئت همراه وی قدردانی کرد.

سرلشکر پاکپور در بخش دیگری از سخنان خود، در آغاز مراسم، ادای احترام به روح پاک شهدای مبارزه با تروریسم را ضروری دانست و یاد شهدای عالی‌رتبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله سردار سپهبد شهید غلام‌علی رشید، سردار سپهبد شهید محمد باقری، سردار سپهبد شهید حسین سلامی، سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و همه شهدای جنگ تحمیلی 12روزه را گرامی داشت.

فرمانده‌کل سپاه با اشاره به شرایط منطقه پس از جنگ 12روزه اخیر تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم همه فشارها و تهدیدها، با عزم ملی و نگاه راهبردی، تمرکز خود را بر تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قرار داده است.

وی، جایگاه ایران در سازمان همکاری شانگهای را «فعال، مسئولانه و مبتنی بر مشارکت سازنده در امنیت جمعی» توصیف کرد و افزود: مقامات عالی‌رتبه سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی ایران با توجه به توانمندی‌های اثبات‌شده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به‌ویژه نیروی زمینی سپاه مسئولیت طراحی، برنامه‌ریزی و اجرای این رزمایش را بر عهده این نیرو قرار داده‌اند.

فرمانده‌کل سپاه با بیان اینکه رزمایش سهند 2025 حاصل یک‌سال تلاش مستمر مسئولان، طراحان، فرماندهان و یگان‌های عملیاتی است، گفت: یگان‌هایی که امروز در میدان حضور دارند، در بالاترین سطح آمادگی، تجربه و هماهنگی قرار دارند.

سرلشکر پاکپور با اشاره به تجارب عملیاتی سپاه اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مواجهه مستقیم با تروریسم تکفیری، تجزیه‌طلب و دولتی در سال‌های گذشته تجارب ارزشمند و عملیاتی بسیار خوبی به‌دست آورده است؛ تجاربی که امروز آماده‌ایم بدون هیچ محدودیتی با کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به اشتراک بگذاریم.

وی هم‌چنین تهدید تروریسم را «فاقد مرز و جغرافیا» دانست و تأکید کرد: مقابله با این تهدید نیازمند اقدامات مشترک، رزمایش‌های تخصصی و تبادل اطلاعات و تجربه میان نیروهای نظامی و امنیتی کشورهای عضو است. رزمایش سهند 2025 دقیقاً در همین راستا طراحی شده است تا توان جمعی در مواجهه با تهدیدهایی که امنیت منطقه‌ای و جهانی را هدف قرار داده‌اند، ارتقا یابد.

سرلشکر پاکپور حضور سطح‌بالای فرماندهان و مقامات امنیتی کشورهای عضو و غیرعضو سازمان همکاری شانگهای را «نشانه‌ای روشن از تعامل، هم‌افزایی و اراده مشترک برای مقابله با تروریسم و افزایش پایداری امنیت در منطقه» توصیف کرد.

فرمانده‌کل سپاه در پایان ابراز امیدواری کرد این رزمایش مایه صلح، امنیت و آرامش برای تمامی ملت‌های عضو سازمان همکاری شانگهای باشد و از توجه شرکت‌کنندگان تشکر کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه