اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات پیام جدید نفتی 5+1 به تهران

جزئیات پیام جدید نفتی 5+1 به تهران
معاون وزیر نفت با اشاره به پیام جدید گروه 5+1 به تهران از احتمال کاهش تحریم های صنعت پتروشیمی خبر داد و اعلام کرد: شمارش معکوس راه اندازی و یا افتتاح 10 طرح جدید پتروشیمی آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، عبدالحسین بیات در پاسخ بر کمبود اتیلن به منظور راه‌اندازی مجتمع‌های جدید پلی‌اتیلنی کشور، گفت: در حال حاضر کمی اتیلن مازاد در سطح صنایع پتروشیمی وجود دارد که مازاد این اتیلن از ابتدای سالجاری تاکنون به خارج از کشور در قالب چند محموله صادر شده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه با بهره برداری از فاز 15 و 16 پارس جنوبی هم امکان تامین خوراک فاز دوم مجتمع پتروشیمی کاویان فراهم می‌شود، تصریح کرد: بر این اساس حدود یک میلیون تن اتیلن به ظرفیت تولید کشور افزوده می‌شود که می تواند خوراک مورد نیاز مجتمع‌های جدید پلی اتیلنی را تامین کند.

معاون وزیر نفت همچنین از افتتاح و یا آغاز راه اندازی 10 طرح جدید پتروشیمی خبر داد و افزود: تاکنون از مجموع کل 31 طرح پتروشیمی مهرماندگار، 21 طرح به تولید رسیده و یا در سالجاری به تولید محصول خواهند رسید.

وی با بیان اینکه هم اکنون طرح توسعه پتروشیمی نوری (برزویه)، واحد پلی‌اتیلن پتروشیمی ایلام، طرح توسعه پتروشیمی فجر، فاز اول پتروشیمی دماوند، طرح‌های زیربنایی پتروشیمی های فاز دوم عسلویه و فاز دوم اسکله صادراتی پتروشیمی در عسلویه آماده راه‌اندازی هستند، بیان کرد: همچنین امسال قطعه هشتم خط لوله اتیلن غرب از کرمانشاه تا سنندج راه اندازی خواهد شد تا امکان تامین اتیلن برخی از مجتمع‌های پتروشیمی جدید را فراهم کند.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با یادآوری اینکه امسال سه مجتمع جدید پلی اتیلنی مهاباد، کردستان و لرستان هم در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت، تبیین کرد: بر این اساس تا شهریور ماه سالجاری پیش بینی می شود واحدهای یوتیلیتی این مجتمع های پتروشیمی راه اندازی شوند.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به اینکه احتمال کاهش تحریم‌های صنعت پتروشیمی وجود دارد، توضیح داد: در دولت دهم گروه 5+1 پیشنهادهایی مبنی بر کاهش تحریم‌های پتروشیمی مطرح کرده است.

بیات همچنین درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری ایران، گفت: با توافق‌های انجام گرفته بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت صنعت، معدن و تجارت مقرر شده است که مطابق با نیازسنجی داخلی، مازاد محصولات پتروشیمی به بازارهای جهانی صادر شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مذاکره به منظور اخذ مصوباتی به منظور تامین بلندمدت خوراک و مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی خبر داد و یادآور شد: در صورت اخذ این مصوبات امکان امضای قراردادهای بلندمدت تامین مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی توسط صنایع بالادستی پتروشیمی با قیمتی توافقی بین دو طرف وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:مهر

,

انتهای پیام/ن

,
کلید واژه های مطلب:
پتروشیمی تحریم گروه 5 1
|
پتروشیمی تحریم بیات
|
پتروشیمی
|
,
کلید واژه های مطلب:
,
پتروشیمی تحریم گروه 5 1
,
|
,
پتروشیمی تحریم بیات
,
|
,
پتروشیمی
,
|
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه