logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اوحدی: برج فناوری و خوابگاه جدید دختران دانشگاه شاهد افتتاح می‌شود

اوحدی: برج فناوری و خوابگاه جدید دختران دانشگاه شاهد افتتاح می‌شود
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید گفت: برای اولین بار در تاریخ، برج فناوری نخبگان شاهد افتتاح می‌شود و مدیریت آن به دانشگاه شاهد واگذار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح امروز (۱۶ آذر) در مراسم روز دانشجو در دانشگاه شاهد با اعلام خبرهای مهم برای این دانشگاه، تأکید کرد: ما ۱۱ دانشجوی شهید در جنگ ۱۲ روزه اخیر داشتیم، از بین کل شهدا دو شهید به نام‌های، شهیده مرضیه عسگری (فوق‌تخصص کودکان) و شهیده یاسمین باکویی که دانشجو بود و تنها اثر باقی‌مانده از ایشان، لاله گوشش بود.

 

رئیس بنیاد شهید با اشاره به ۵۰۰۰ شهید دانشجو، خطاب به دانشجویان گفت: شما دانشجویان شاهد افتخار این کشورید و روز دانشجو بر شما مبارک باد.

 

وی با روایت داستان‌های تلخ و دردناک شهدای دانشجوی جنگ ۱۲ روزه، از جمله مادری دست‌فروش که با عزت و عفت هزینه زندگی دو دختر دانشجو و دانش‌آموز خود را تأمین می‌کرد و مظلومانه به شهادت رسید و دختر ۱۶ ساله‌اش، ثنا و دختر دانشجویش، بیتا که پس از دو روز جست‌وجو پیکر مادرشان را در پزشکی قانونی شناسایی کردند، از دانشجویان خواست با همکاری شورای فرهنگی دانشگاه، کمیته ویژه‌ای برای ثبت و روایت مظلومیت شهدای دانشجو تشکیل دهند و بنیاد شهید از این کار به‌طور کامل پشتیبانی خواهد کرد.

 

رئیس بنیاد شهید در ادامه از چند تصمیم مهم و فوری برای دانشگاه شاهد خبر داد: هفته آینده برای اولین بار در تاریخ بنیاد شهید، برج فناوری نخبگان شاهد با هماهنگی معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود و مدیریت آن به دانشگاه شاهد واگذار خواهد شد.

 

وی افزود: صندوق حمایت از نخبگان شاهد با سرمایه‌گذاری بنیاد و حضور دکتر حسین افشین (معاون علمی رئیس جمهور) تشکیل شده و دانشگاه شاهد حتماً یک نماینده در هیئت مدیره این صندوق خواهد داشت.

 

اوحدی خاطرنشان کرد: حکم ریاست رسمی دکتر بخشی از سرپرستی به ریاست قطعی دانشگاه شاهد روز چهارشنبه در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و از امروز اجرایی است.

 

وی گفت: خوابگاه جدید دانشجویان دختر حداکثر تا پایان آذر ماه (ظرف ۱۵ روز) در ساختمان طالقانی آماده و بخشی از ۴۰۰ دانشجوی دختر ساکن خوابگاه فعلی به آنجا منتقل می‌شوند.

 

وی بیان کرد: یادمان شهدای دانشگاه شاهد و دانشکده پزشکی که دو پروژه نیمه تمام هستند با بودجه تخصیص‌یافته بنیاد شهید تعیین تکلیف و اجرا می‌شود.

 

اوحدی اظهارداشت: تمام پروژه‌های تحقیقاتی بنیاد شهید در اولویت اول به دانشگاه شاهد (اساتید و دانشجویان) واگذار می‌شود تا هم منبع درآمدی و هم ظرفیت علمی ایجاد شود.

 

وی در پایان با نقل حدیث نبوی «طلب العلم فریضه» و فرمایش امام علی(ع) که علم را یکی از دو راه ورود به بهشت (در کنار شهادت) دانست، خطاب به دانشجویان گفت: شما که دنبال علم هستید، در نگاه اهل بیت(ع) در بالاترین مرتبه ارزشی قرار دارید.

 

وی سخنان خود را با صلوات بر محمد و آل محمد و تبریک پیشاپیش میلاد حضرت زهرا(س) به خواهران دانشجو به پایان رساند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه