اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می دهد؛

دیکته پر غلط آمریکا برای جزایر سه گانه ایران!/وقتی لاپوشانی شکست جنگ 12 روزه ابزار اخاذی از شیخ نشین ها می شود!

دیکته پر غلط آمریکا برای جزایر سه گانه ایران!/وقتی لاپوشانی شکست جنگ 12 روزه ابزار اخاذی از شیخ نشین ها می شود!
دست و پا زدن های رژیم صهیونیستی در منطقه و سیاست های مداخله جویانه آمریکا و اتحادیه اروپا  حاکی از آن است که غرب از مقاومت ایران اسلامی و نیروهای مقاومت به وحشت افتاده‌اند و نگران سرانجام پیشرفت‌های ایران دست به دامن اخاذی از شیخ نشین های منطقه به بهانه ادعای بی اساس درباره جزایر سه گانه است.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از آنکه روز 9 آذر به عنوان روز ملی جزایر سه گانه در تقویم رسمی کشور نامگذاری شد، مقامات کشور امارات به عنوان یک حاکمیت دست نشانده از سوی آمریکا تلاش کردند تا دستور دیکته شده واشنگتن درباره جزایر سه گانه را اجرایی کرده و موج سازی تازه ای در منطقه و این بار با حمایت اتحادیه اروپا انجام دهد.

وزرای خارجه شورای همکاری خلیج‌فارس و اتحادیه اروپا با صدور بیانیه مشترکی، ادعاهای بی‌پایه و اساس و دیکته‌شده آمریکا درباره حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایران را مطرح کرده و این‌بار برنامه هسته‌ای ایران را هم به آن افزوده‌اند تا در این ادعای بی اساس در تلاشی بی ثمر نظام بین الملل را نیز با خود همراه کنند.

ادعای تازه امارات در حالی مطرح است که عملا هر اقدام ایران، از ساخت‌وساز واحدهای مسکونی در ابوموسی تا رفت‌وآمد مقامات ارشد نظامی، برگزاری رزمایش‌ها، توسعه زیرساختی و حتی ثبت «روز ملی جزایر سه‌گانه» در تقویم رسمی را «نقض حقوق امارات» خوانده و محکوم کرده است.

این رویکرد امارات نشان می دهد که حاکمیت دست نشانده آمریکا در تلاش است تا این مناقشه را به یک پرونده امنیتی-حقوقی در سطح بین‌الملل ارتقا دهد.

اما تردیدی نیست که ادعای بی پایه و اساس شورای همکاری خلیج فارس درباره حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایران یک دستور زیرزمینی از سوی آمریکا برای اعمال فشار بر ایران است؛ ادعایی که پیش از این نیز بارها به اشکال مختلف مطرح شده، اما هیچ سندی برای اثبات آن وجود ندارد. در سوی دیگر ماجرا اما، تمامی اسناد موجود، به وضوح و با صراحت از حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه تنب بزرگ و تنب کوچک و ابو‌موسی حکایت دارد، موضوعی که حاکمان دست نشانده در شورای همکاری های خلیج فارس نیز بر این امر واقف بوده و به خوبی این حقیقت را می دانند.

بیانیه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس در حالی صادر شده که بیش از 2 سال است هزاران نفر از مردم مظلوم غزه به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی و با حمایت کشورهای اروپایی قتل‌عام شده‌اند، اما سران دست‌نشانده کشورهای عربی حتی در سکوتی مرگ بار نسبت به این جنایت سر کرده و به جای احقاق حق مسلمانان در منطقه، دست به کار صدور بیانیه ضد ایرانی شدند تا سهم خود را در اجرای طرح «‌اسرائیل بزرگ» ادا کنند.

سران برخی کشورهای عربی در حالی غلام حلقه به گوش سیاست های آمریکایی - صهیونیستی در منطقه هستند که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی به قطر حمله نظامی کرده و اعلام کردند که سایر کشورهای عربی نیز از حمله احتمالی این رژیم مستثنا نیستند!

دست و پا زدن های رژیم صهیونیستی در منطقه و سیاست های مداخله جویانه آمریکا و اتحادیه اروپا حاکی از آن است که غرب از مقاومت ایران اسلامی و نیروهای مقاومت به وحشت افتاده‌اند و نگران سرانجام پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های علمی و نظامی است و از این رو  برپائی نشست‌ و صدور بیانیه‌ای با تاکید بر حاکمیت جزایر سه‌گانه را در دستور کار عوامل منطقه ای خود قرار داده است.

تردیدی نیست که این اقدام در جهت جبران شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه است و نمی توان ارتباط این اقدام پادوهای غربی در منطقه را بی ارتباط با نقشه شوم حمله علیه ایران دانست.

شورای همکاری های خلیج فارس عروسک خیمه شب بازی غرب نشود

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به فضاسازی رسانه ای درباره حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه گفت: این ادعای بی اساس ادعای تازه ای نیست، شورای همکاری های خلیج فارس پیش از این نیز برای طرح این ادعای بی اساس تلاش کرده بود.

وی با بیان اینکه روشن است این تلاش کشور امارات پشت پرده ای جز دخالت های آمریکا و رژیم صهیونیستی ندارد تصریح کرد: غرب در جریان جنگ 12 روزه شکست مفتضحانه ای از جمهوری اسلامی ایران خورد و حالا برای جبران این شکست چاره ای جز باج گیری از حاکمان کشورهای عربی ندارد.

ترقی با اشاره به اینکه جزایر سه گانه متعلق به ایران است و قطعا از جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی خود با تمام وجود دفاع خواهد کرد، ادامه داد: ایران ذره ای از تمامیت ارضی خود عقب نشینی نخواهد کرد و این موضوع را حکام برخی کشورهای عربی نیز به خوبی می دانند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه دخالت های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا برای ملت های منطقه هزینه های گزافی را به دنبال داشته است عنوان کرد: حکام برخی کشورهای عربی بدانند که غرب به هیچ یک از ملت های منطقه رحم نخواهد کرد و عقد اخوتی با آنها نبسته است همانطور که به ایران، غزه، لبنان و یمن حمله کرد، قطر را هم بمباران کرد تا نشان دهد که دلسوز ملت های منطقه نیست.

وی با بیان اینکه بیش از 2 سال است که مردم غزه به دست رژیم صهیونیستی تحت سیاست های آمریکا قتل عام می شوند خاطرنشان کرد: شورای همکاری های خلیج فارس به جای اینکه عروسک خیمه شب بازی غرب شده و بیانیه ای برپایه ادعای بی اساس درباره جزایر سه گانه ایران تهیه کند، نسبت به فاجعه نسل کشی در غزه واکنش نشان دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه

نظرات
مسعود بحیرایی -> 1404/09/19
پاسخ

چرا ایران یکبار برای همیشه برابر گستاخی کشورهای عربی مرتجع منطقه خلیج همیشه فارس بخصوص امارات اسرائیلی واکنش عملی نشان نمیده و فقط به یه بیانیه تو خالی اکتفا میکنه...جزایر ایرانی زردکوه و آریانا تحت اشغال امارات اسرائیلی است اما دولت و مجلس شورای اسلامی ا چیزی نمیگه...و سکوت کردن...آخه رابطه و تجارت به چه قیمتی!!!!!؟؟؟؟