اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افت ادامه دار در زیر سبد؛

رنکینگ جهانی بسکتبال| ۳ پله نزول دختران، سقوط ۵ پله‌ای پسران/ ساموآ و فیجی بالاتر از ایران

رنکینگ جهانی بسکتبال| ۳ پله نزول دختران، سقوط ۵ پله‌ای پسران/ ساموآ و فیجی بالاتر از ایران
فیبا تازه‌ترین رنکینگ تیم‌های بسکتبال دختران و پسران جهان را منتشر کرد که در آن تیم های پایه ایران به سقوط خود ادامه دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افت بسکتبال ایران در رنکینگ جهانی ادامه دارد. فیبا تازه‌ترین رنکینگ تیم‌های بسکتبال دختران و پسران جهان را منتشر کرد که در آن تیم های پایه ایران به سقوط خود ادامه دادند.

در تازه‌ترین رتبه‌بندی تیم‌های بسکتبال دختران جهان، ایران با ۳ پله سقوط در مکان شصت و هشتم قرار گرفت. همچنین تیم پسران ایران با ۵ پله پایین‌تر به مکان بیست و هشتم سقوط کرد. ایران در دختران آسیا تیم پانزدهم و در پسران آسیا تیم ششم است.

تیم‌های کره جنوبی و ژاپن که پایین‌تر از ما بودند، بعد از کاپ آسیا 2025 به رتبه‌های بالاتر از ایران صعود کردند. 

فیبا «رنکینگ دختران و پسران بسکتبال جهان» را بر اساس لینک مسابقات قاره‌ها به صورت جداگانه استخراج و اعلام کرد. 

ایران در بسکتبال نوجوانان پسر آسیا با عنوان هشتم 2022، ششم 2023 و تکرار این عنوان در 2025 به تدریج سقوط کرد.

پس از مجوز فیبا به حضور رسمی دختران ایرانی با پوشش، تیم‌های بسکتبال دختران زیر ۱۶ و زیر ۱۸ سال ایران در ۴ سال گذشته بیشترین فرصت‌های حضور در بسکتبال پایه برای‌شان فراهم شد اما به لحاظ عملکردی هیچ‌یک از تیم‌های دختران از دسته دو آسیا به دسته یک صعود نکردند.

طی ۴ سال، ۳ بار تیم بسکتبال نوجوانان دختر ایران و یک بار تیم جوانان ایران شانس راهیابی به دسته یک آسیا را از دست دادند. 

ایران در بسکتبال زنان کاپ آسیا نیز تا پیش از ۲۰۲۱ حضور رسمی نداشت. در این ۴ سال تیم زنان ایران وارد رقابت‌های آسیایی شد، تجربه بین‌المللی شکل گرفت، رنکینگ جهانی ثبت و قابل تحلیل شد.
هر چند رنک زنان بنا به حضور در ۳ دوره کاپ آسیا تغییرات محسوسی داشت اما باز هم به لحاظ عملکردی تیم زنان ایران ۲ بار شانس راهیابی به دسته یک آسیا را از دست داد. 

رنک جهانی ۶۸ دختران بسکتبال، سقوط و افت عملکرد در این ۴ سال محسوب می‌شود. نه به دلیل مقایسه با گذشته‌ی غیرفعال، بلکه به علت عدم پیشرفت متناسب با فرصت ایجاد شده. آن هم وقتی می‌بینیم که هند، ساموآ یا فیجی بالاتر از ایران قرار گرفتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه