اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با اعلام اتحادیه جهانی؛

برخی قوانین کشتی تغییر کرد

برخی قوانین کشتی تغییر کرد
اتحادیه جهانی در قوانین کشتی برخی تغییرات را اعمال کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، اتحادیه جهانی کشتی طی نامه ای به فدراسیون های ملی برخی تغییرات قوانین داوری را اطلاع داد.

کمیسیون داوران با همکاری روابط بین المل، این تغییرات قوانین ترجمه و به شرح زیر اعلام کرد:

1-    تغییر منطقه امنیتی بین دو تشک: از 2 متر به حداقل 1 متر.

2-    در مسابقاتی که زیر 6 نفر برگزار می شود، در صورتیکه مسابقه طی دو روز برنامه ریزی شود، برای روز دوم نیز تمامی کشتی گیران بایستی وزن خود را تحویل دهند، حتی کشتی گیرانی که در روز دوم و دیدار نهایی کشتی ندارند.

3-    تحت هیچ شرایطی کشتی گیر شخصا نمی تواند کشتی را قطع نماید، در غیر این صورت مانند شرایط فرار از فن، در دفعه اول تذکر و در صورت تکرار با اخطار و 1 امتیاز جریمه خواهد شد.

4-    در صورتیکه زمان 4 دقیقه مربوط به خونریزی به پایان برسد، ولی درمان کشتی گیر تکمیل شده باشد (خونریزی بند آمده باشد) کشتی گیر می تواند مسابقه خود را ادامه دهد ولی در صورت اولین مشاهده مجدد خونریزی کشتی گیر مصدوم بازنده اعلام خواهد شد.

5-    در مبحث دخالت مستقیم سرپرست فنی، علاوه بر موارد ذکر شده در کتاب قانون، سرپرست فنی در خصوص ضربه فنی قطعی که اعلام نشده و رفتارهای وحشیانه، می تواند مستقیم مداخله نماید.

6-    در زمانیکه تیم داوری تشخیص بدهد که برتری فنی انجام شده و کشتی را در حالت خاک قطع نماید، در صورتیکه بعد از مشورت یا چلنج مشخص شود که برتری فنی صورت نگرفته، شروع مجدد در حالت خاک خواهد بود.

7-    در زمانیکه تیم داوری مسابقه را به جهت انجام ریسک قطع نماید، در صورتیکه بعد از مشورت یا چلنج مشخص شود که ریسک نبوده، شروع مجدد در حالت خاک خواهد بود.

8-    قانون بازنده شدن کشتی گیر در کشتی فرنگی بعد از 2 بار خطای پا توسط کشتی گیر مدافع حذف گریده شده و خطای پای مدافع در کشتی فرنگی مانند خطاهای دیگر مربوط به مدافع  جریمه خواهد شد.

9-    قانون 1-1 در کشتی فرنگی به شرح ذیل است:

-    چنانچه مسابقه با نتیجه 1-1 به پایان برسد و هر دو این امتیاز کسب شده، از طریق پاسیو باشد کشتی گیری که امتیاز اول را کسب کرده باشد برنده مسابقه خواهد بود.

-    اگر مسابقه با نتیجه 1-1 به پایان برسد، اما اولین امتیاز به دست آمده فنی نباشد (به دلیل پاسیو بودن حریف ، چلنج ناموفق و یا شرایط مشابه کسب شده باشد) و دومین امتیاز، امتیاز فنی باشد، در این شرایط امتیاز فنی ارزش بالاتری از امتیاز غیرفنی خواهد داشت و برنده کشتی گیری است که امتیاز آخر را کسب کرده باشد (امتیاز فنی را کسب کرده است)

10-    در شرایطی که کشتی گیر مدافع در منطقه زون زانوی خود را روی تشک قرار دهد و در همان حالت بیرون رود، این حالت 1 امتیاز برای کشتی گیر مقابل در بر دارد.

11-    در هنگام اجرای فن صحیح، هنگامی که مجری بتواند با اجرای فن پرتابی کشتی گیر مدافع را  تنها به یکی از حالتهای دمر (روی شکم) یا جانبی (روی پهلو) بر روی تشک پرتاب نماید (با از دست دادن کنترل کشتی گیر مدافع) 2 امتیاز برای او در بر دارد.

12-    در کشتی آزاد نیز در حالت خاک کشتی گیر مدافع نمی تواند با بستن دو دست دفاع نماید.

13-    پا روی پا گذاشتن تنها در کشتی فرنگی خطا می باشد.

ضمنا با توجه به اینکه در برخی از بندهای این قوانین ابهاماتی وجود دارد، باید در اولین مسابقه رسمی سال 2026 اتحادیه، این قوانین اجرا و مورد بررسی قرار گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه