logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سردار ملانوری:

مسئولیت تأمین امنیت فرودگاه‌ها و پروازها همچنان برعهده سپاه است

مسئولیت تأمین امنیت فرودگاه‌ها و پروازها همچنان برعهده سپاه است
فرمانده سپاه حفاظت فرودگاهی گفت: بر اساس فرامین امامین انقلاب و مصوبات شورای عالی امنیت ملی، مسئولیت مقابله با هواپیماربایی و تأمین امنیت پروازها و فرودگاه‌های کشور بر عهده سپاه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار هادی ملانوری، فرمانده سپاه حفاظت فرودگاهی، در نشست خبری صبح امروز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای اقتدار، به‌ویژه فرماندهان و دانشمندان شهید، اظهار کرد: حمله رژیم نامشروع و پلید صهیونیستی به کشور در خردادماه، بار دیگر ماهیت دشمنان ملت ایران را آشکار ساخت.

وی ضمن درود به ارواح پاک شهدا، برای مقام معظم رهبری، فرمانده معظم کل قوا، آرزوی سلامتی و طول عمر کرد و از حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه قدردانی کرد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی مأموریت سپاه پاسداران در حوزه امنیت هوانوردی گفت: در سال ۱۳۶۳ و در اوج جنگ تحمیلی و جنگ‌های شهری، با تشدید اقدامات تروریستی، هواپیماربایی و تحرکات گروه‌های معاند و منافقین علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) طی فرمانی مسئولیت مقابله با هواپیماربایی و تأمین امنیت صنعت هوانوردی کشور را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی واگذار کردند.

فرمانده سپاه حفاظت فرودگاهی افزود: این فرمان در ماه‌های پایانی عمر پربرکت امام راحل (ره) و در سال ۱۳۶۷، بار دیگر مورد تأکید قرار گرفت و ایشان ضمن قدردانی از زحمات سپاه در حراست از هواپیماها و برخورد با هواپیماربایان، مسئولیت حفاظت هواپیمایی کشور را مجدداً به سپاه پاسداران محول کردند.

سردار ملانوری با بیان اینکه این مأموریت در دهه ۶۰ با تأیید و فرمان دقیق مقام معظم رهبری نیز استمرار یافت، تصریح کرد: بر اساس فرامین امامین انقلاب و مصوبات شورای عالی امنیت ملی، به‌ویژه مصوبه جلسه ۵۲۹ این شورا، مسئولیت مقابله با هواپیماربایی و تأمین امنیت پروازها و فرودگاه‌های کشور همچنان بر عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی تأکید کرد: سپاه پاسداران با اتکا به دعای خیر امام راحل، رهنمودهای مقام معظم رهبری و حمایت مردم شریف ایران، امیدوار است همانند ۴۱ سال گذشته، این مأموریت حساس و شبانه‌روزی را با موفقیت کامل و به‌صورت صددرصدی انجام دهد.

فرمانده سپاه حفاظت فرودگاهی خاطرنشان کرد: از ابتدای صدور این فرامین تاکنون، رزمندگان سپاه در حوزه امنیت صنعت هوانوردی کشور با جدیت و التزام کامل، وظایف محوله را در چارچوب فرامین امامین انقلاب و تکالیف ابلاغی شورای عالی امنیت ملی به انجام رسانده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه