اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با حضور محمد اسلامی انجام گرفت؛

آغاز به کار نشست مشترک انجمن‌های پزشکی هسته‌ای، رادیوآنکولوژی، هماتولوژی و آنکولوژی کشور/ انقلاب رادیوداروها در درمان سرطان

آغاز به کار نشست مشترک انجمن‌های پزشکی هسته‌ای، رادیوآنکولوژی، هماتولوژی و آنکولوژی کشور/ انقلاب رادیوداروها در درمان سرطان
اولین همایش متخصصان پزشکی هسته‌ای رادیوآنکولوژی هماتولوژی و آنکولوژی کشور صبح امروز با حضور محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی در بیمارستان شهدای تجریش آغاز شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نخستین همایش متخصصان پزشکی هسته‌ای رادیوآنکولوژی هماتولوژی و آنکولوژی کشور صبح امروز (پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴) با حضور محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی و متخصصان حوزه پزشکی هسته‌ای و آنکولوژی در ساختمان غدیر، بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد‌.

این نشست‌ مشترک انجمن‌های پزشکی هسته‌ای و رادیوآنکولوژی هماتولوژی و آنکولوژی کشور در محورهای رادیوداروها؛ افقی تازه در تشخیص و درمان سرطان، کاربردهای تشخیصی و درمانی FAPI، تشخیص و درمان سرطان پروستات، تشخیص و درمان تومورهای نوراندروکرین، درمان نوین سرطان با رادیوداروهای آلفازای رادیوم- 223 و اکتینیوم- 225 و درمان نوین سرطان‌های غیرملانومای پوستی خواهد بود.

نقش کلیدی رادیوداروها در افزایش موفقیت درمان سرطان‌ها 

بیانیه این همایش توسط دکتر قدسی، دبیر علمی همایش، قرائت شد که به شرح زیر است:

سرطان به عنوان دومین عامل مرگ و میر در جهان و ایران، یکی از مهم‌ترین چالش‌های نظام سلامت در قرن حاضر است و نیازمند رویکردی جامع و چندوجهی در پیشگیری و درمان دارد. با پیشرفت فناوری هسته‌ای و توسعه کاربردهای آن در حوزه سلامت در دهه‌های اخیر، نشان داده شده است که استفاده از پزشکی و رادیو نه تنها در پیشگیری از سرطان نقش کلیدی دارد بلکه نقش بسیار مهمی در تشخیص درست و دقیق سرطان و تسکین و افزایش موفقیت درمان‌ها، کاهش عوارض، بهبود کیفیت زندگی و بهبودی بیماران مبتلا به سرطان را ایفا می‌کند.

پیشرفت‌های چشمگیر در تولید رادیوداروهای تشخیصی و درمانی به عنوان ابزار اصلی حوزه پزشکی هسته‌ای و تأثیر آن در تشخیص و درمان سرطان در سال‌های اخیر، ضرورت بازنگری در رویکردهای درمانی و به‌روزرسانی دانش متخصصان را دوچندان کرده است.

انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران مفتخر است که با همکاری انجمن‌های تخصصی آنکولوژی و هماتولوژی ایران و انجمن تخصصی رادیولوژی کشور، با همراهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایران، میزبان نشست تخصصی بین اعضای این انجمن‌ها در زمینه آخرین دستاوردهای تشخیصی و درمانی پزشکی هسته‌ای باشد.

این همایش با رویکرد چندتخصصی و با حضور برجسته‌ترین اساتید کشور در حوزه پزشکی و آنکولوژی، رادیولوژی، جراحی سرطان، داروسازی هسته‌ای، فیزیک پزشکی و سایر تخصص‌های مرتبط، با هدف افزایش دانش بالینی، آگاهی از آخرین ایده‌ها در زمینه فناوری‌های مدرن پزشکی هسته‌ای و معرفی جدیدترین تحقیقات در زمینه پزشکی هسته‌ای و رادیوداروها و معرفی اساتید و محققین فعال در این حوزه، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل اطلاعات و دانش و تجربیات فراهم آورده است.

امید است با مشارکت فعال اساتید گرامی، این رویداد علمی نقطه عطفی در ارتقای خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران مبتلا به سرطان باشد و گامی مؤثر در پیشبرد مرزهای دانش در کشور ایجاد نماید و زمینه‌ساز همکاری بیشتر بین متخصصین حوزه‌های مختلف گردد.

ایران در لبه فناوری درمان سرطان / سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای بهره‌مند می‌شوند

دکتر سیدکاظم رضوی، رئیس انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران، در این همایش اظهار داشت: از آقای دکتر اسلامی که در طول پنج تا شش سال گذشته همواره در کنار رشته پزشکی هسته‌ای بوده‌اند صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین از جناب آقای مهندس داورپناه قدردانی می‌کنم که سبد دارویی بسیار ارزشمندی را برای ما تولید کردند؛ سبدي كه حتی در پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا نیز مشابه آن وجود ندارد و نقش اساسی در تشخیص و درمان بیماران ایفا می‌کند.

وی افزود: خوشبختانه به حول و قوه الهی و با کمک و تلاش همکاران ما در سازمان انرژی اتمی، امروز خدمات پزشکی هسته‌ای به‌روز دنیا را در دورترین نقاط کشور به مردم ارائه می‌دهیم و سالانه بیش از یک میلیون نفر از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.

رضوی تصریح کرد: ما در لبه فناوری قرار داریم و به بهترین رادیوداروهای موجود در دنیا دسترسی داریم؛ حتی پیش از آنکه این داروها در برخی کشورهای غربی مورد استفاده قرار گیرد، در ایران در دسترس بیماران قرار گرفته است.

رئیس انجمن علمی پزشکی هسته‌ای در پایان ضمن قدردانی مجدد از تمامی دست‌اندرکاران این حوزه ابراز امیدواری کرد که روز به روز شاهد افزایش توانمندی و شکوفایی پزشکی هسته‌ای در کشور باشیم.

تقدیر از پیشکسوت پزشکی هسته‌ای

در ادامه این مراسم رییس سازمان انرژی اتمی ایران از «محسن ساغری»، استاد پیشکسوت و مدیر گروه پزشکی هسته‌ای، به پاس دهه‌ها تلاش ماندگار علمی و نقش تاریخی وی در بنیان‌گذاری و توسعه رشته پزشکی هسته‌ای در کشور تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید:

اسلامی: پیشرفت علمی ایران هدف اصلی دشمنان است، نه سلاح هسته‌ای/حملات اسرائیل به رآکتور تهران نشان‌دهنده مانع‌تراشی علیه پیشرفت کشور بود

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه