logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استفاده از ظرفیت سازمان بحران در عملیات پاسخ به بحران تهران

استفاده از ظرفیت سازمان بحران در عملیات پاسخ به بحران تهران
معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، از برگزاری جلسه‌ای در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های این سازمان در عملیات پاسخ به بحران کلانشهر تهران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صمیم مرادی روزبهانی معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: این جلسه در پی یکی از مصوبات مهم ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران و با هدف طراحی و ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از منابع و امکانات مدیریت بحران برگزار شد.

 

وی افزود: با هدف اجرایی‌سازی بند ۲۲ مصوبات این ستاد و طراحی و استقرار سامانه پشتیبانی منابع و تجهیزات مدیریت بحران شهر تهران، جلسه‌ای تخصصی با محوریت طراحی و استقرار سامانه مدیریت منابع و تجهیزات تشکیل شد.

 

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: این نشست به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار تهران و با حضور نمایندگان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، اداره‌کل فناوری و ارتباطات استان تهران، شرکت مخابرات تهران، سازمان فناوری و ارتباطات شهرداری تهران و همچنین اپراتورهای تلفن همراه در محل فرمانداری تهران برگزار شد.

 

وی با اشاره به محورهای مطرح‌شده در این جلسه تصریح کرد: نحوه گردآوری اطلاعات تجهیزات و منابع سازمان‌های ذی‌مدخل در مدیریت بحران، ضرورت تأمین امنیت بالای سامانه در برابر تهدیدات سایبری و چگونگی طراحی و استقرار سامانه، از جمله موضوعات مهمی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد راهکارهای پیشنهادی از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط ارائه شود.

 

مرادی روزبهانی در پایان با اشاره به مصوبه ستاد گفت: بر اساس این مصوبه، به‌منظور احصای توان عملیاتی شهر تهران در پاسخ به حوادث، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با حمایت همه‌جانبه وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران کشور و با همکاری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، موظف به شناسایی و ارزیابی ظرفیت‌ها، تجهیزات و توانمندی‌های دستگاه‌های دخیل در مدیریت بحران شهر تهران، اعم از دولتی، عمومی، خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد شده است تا بانک اطلاعاتی روزآمد و قابل اتکا برای تصمیم‌گیری در شرایط بحران تهیه و به ستاد ارائه شود.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه