اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها

تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهرها خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان درباره وضعیت هوا در روزهای پایانی هفته جاری گفت: روزهای پنج‌شنبه و جمعه (۱۸ و ۱۹ دی) جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم است و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پر جمعیت بویژه کلانشهرها تداوم دارد.

وی ادامه داد: از اواخر وقت جمعه، سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود که به تدریج در مناطقی از غرب و شمال غرب بارش برف و باران آغاز خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی در هفته آینده توضیح داد: شنبه (۲۰ دی)  با تقویت این سامانه، در غرب، جنوب غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و برخی مناطق در شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق، دامنه و ارتفاعات البرز بارش پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: بارش در مناطق جنوبی همراه با رعدوبرق و وزش باد و  در مناطق کوهستانی و سردسیر به صورت برف و با کاهش محسوس دما همراه است. همچنین طی یکشنبه (۲۲ دی) در مناطقی از غرب و شمال شرق، بارش پراکنده برف و باران دور از انتظار نیست. روزهای شنبه و یکشبه در ساعت بعد از ظهر در ارتفاعات جنوب کرمان، شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان، رگبار، و رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود. همچنین جمعه (۱۹ دی) دمای استانهای ساحلی خزر با توجه به وزش باد جنوبی به طور نسبی افزایش می‌یابد. 

وی اظهار کرد: سه روز آینده، خلیج‌فارس و طی روزهای شنبه و یکشنبه دریای خزر مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۹ دی‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری، غبارآلود، به تدریج افزایش ابر و در اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲۰ دی) ابری، وزش باد، گاهی بارش باران و وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا و پس فردا (۱۹ و ۲۰ دی)  شهرکرد با کمینه دمای ۹- و ۴- سردترین و بندرعباس با ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور محسوب می‌شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه