logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران پاسخ داد؛

در نشست فوق العاده مجمع نمایندگان تهران درباره مطالبات بازاریان چه گذشت؟

در نشست فوق العاده مجمع نمایندگان تهران درباره مطالبات بازاریان چه گذشت؟
رئیس مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه نگاه سازمان امور مالیاتی به مودیان مالیاتی از جمله دغدغه های اصناف و بازاریان بود، تاکید کرد: در این نشست مقرر شد سازمان امور مالیاتی کشور بر دریافت مالیات از مودیان بزرگ با گردش مالی چند ده همتی متمرکز شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی یزدی خواه، رئیس مجمع نمایندگان استان تهران، با اشاره به نشست فوق العاده مجمع نمایندگان استان درباره مسائل و مطالبات بازاریان و اصناف بیان کرد: مهمترین دغدغه اصناف عدم ثبات نرخ ارز است که سبب می شود کسبه نتوانند برای فعالیت های خود برنامه ریزی کنند، همچنین نگاه های سازمان امور مالیاتی کشور به مودیان مالیاتی از جمله دغدغه های دیگر اصناف بود.

وی با بیان اینکه به دنبال پیگیری های صورت گرفته مشخص شد ۹۰ درصد اصناف از پرداخت مالیات معاف هستند، اظهار کرد: اما در این نشست نیز بر این موضوع تاکید شد که سازمان امور مالیاتی کشور باید بر دریافت مالیات از مودیان بزرگ با گردش مالی چند ده همتی متمرکز شود چرا که با وصول مالیات از یکی از این شرکت ها می تواند به اندازه کل مالیات کسبه درآمد کسب کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران با تاکید بر اینکه تخصیص درآمدهای مالیاتی استان تهران از دیگر موضوعاتی بود که مطرح شد، افزود: بخشی ریشه قانونی دارد و بخشی نیز باید از طریق رایزنی و پیگیری به نقطه تعادل برسد.

وی در ادامه بیان کرد: هم اکنون که در فصل بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ قرار داریم امیدواریم بتوانیم سهم بیشتری از مالیات تهران را از جمع مالیاتی که پرداخت می کند به آن تخصیص دهیم.

یزدی خواه با بیان اینکه بر اساس آمارهای سالهای گذشته از ۱۰۰ درصد مالیات های پرداختی در تهران فقط چهار درصد به آن پرداخت می شود، گفت: این رقم غیرمنصفانه ای است و باید قطعا تغییر کند. هرچند ما نمی گوییم پنجاه درصد از آن پرداخت شود چرا که دفاتر بسیاری از کارخانجات فعال در سایر استانها در تهران قرار دارد که باید بخشی از مالیات آنها در همان مناطق پرداخت شود.

بر اساس این گزارش، نشست فوق العاده مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر روز گذشته (چهارشنبه ۱۷دی) به ریاست علی یزدی خواه رئیس مجمع نمایندگان استان و جمعی از نمایندگان تهران اعم از عزیزی، سلیمی، آقا تهرانی، روح الامینی، سراج، تقی پور، غضنفری، کوثری، خضریان، متکی، قیصری، کوچک زاده، ایزدخواه، رسایی، رامین و فلسفی برگزار شد.

در این نشست رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، رئیس اتحادیه طلا و جواهر و مسئولان مربوطه از وزارت صمت، معاون حقوقی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، روسای اتاق بازرگانی شمیرانات و رباط کریم، رئیس اتاق اصناف و اعضای هیئت مدیره اتحادیه های مختلف حضور داشتند.

هدف از برگزاری این نشست بررسی چالش ها، مسائل و مطالبات اصناف و بازاریان بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه