logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

ترکیه: تلاش‌های اسرائیل برای تاثیرگذاری بر اعتراضات در ایران، به شکست خواهد انجامید

ترکیه: تلاش‌های اسرائیل برای تاثیرگذاری بر اعتراضات در ایران، به شکست خواهد انجامید
وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد، اعتراضاتی که در ایران رخ می‌دهد، از سوی برخی طرف‌های متخاصم بیگانه مورد بهره برداری قرار گرفته می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه رسمی «تی آر تی خبر» گفت که درخواست‌های تحریک برای اعتراضات در ایران که از سوی طرف‌های خارجی و در رأس آن دستگاه اطلاعات اسرائیل صادر می‌شود، مساله‌ای پنهان و مخفی نیست.

وی گفت که حساب باز کردن اسرائیل بر روی برهم زدن ثبات داخلی در ایران، به نتایجی که تل آویو برای آن تلاش می‌کند، منجر نخواهد شد.

فیدان تاکید کرد که تلاش‌ها برای برانگیختن افکار عمومی در ایران مساله‌ای جدید نیست و بارها در مقابل آگاهی جامعه ایران و توانایی آن برای تشخیص بین خواسته‌های داخلی مشروع و پروژه‌های خارجی شکست خورده است.

وزیر خارجه ترکیه خاطرنشان کرد که ایران با چالش‌های اقتصادی مواجه است، اما بهره‌گیری از این شرایط توسط اسرائیل، پیام‌های شفافی را می‌فرستد. تجربه ثابت کرده است که مردم ایران ماهیت این مداخله‌ها را می‌داند و به دنبال دستورکارهایی که کشورش را هدف قرار داده است، کشیده نمی‌شود.

فیدان بر اهمیت تقویت گفتگوی منطقه‌ای تاکید کرده و گفت که از ایران دعوت می‌شود که روند همکاری و مصالحه با کشورهای همسایه را گسترش دهد که این امر در خدمت ثبات منطقه است و فرصت مداخله‌های خارجی را کاهش می‌دهد.

وی درخصوص تهدیدهای احتمالی رژیم صهیونیستی گفت، با وجود تمایل برخی از مقامات در اسرائیل، اما تل آویو از ورود به رویارویی نظامی مستقیم بدون کسب حمایت و تضمین‌های بین المللی به ویژه از سوی آمریکا اجتناب می‌ورزد.

فیدان اظهار کرد که تحرکات کنونی اسرائیل بیشتر از آنکه آمادگی واقعی برای جنگ باشد، در چارچوب فشارهای سیاسی و لابی‌گری‌ها است.

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه آنکارا مخالف هر گونه هدف قرار گرفتن مردم ایران است، گفت که ترکیه خواهان حل و فصل اختلافات کنونی از طریق مذاکره است.

فیدان عنوان داشت که ترکیه از هرگونه روند مذاکره عادلانه که منافع متوازن را محقق کرده و در تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای سهیم باشد، حمایت می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه