logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

غضنفری در گفتگو با دانا:

کسانی که در کشور سربریدند و شکم دریدند، مشکل معیشت نداشتند؛ داعشی بودند/ می خواستند زمینه حمله نظامی را فراهم کنند

کسانی که در کشور سربریدند و شکم دریدند، مشکل معیشت نداشتند؛ داعشی بودند/ می خواستند زمینه حمله نظامی را فراهم کنند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: تروریست های داعشی دست به هر اقدامی زدند؛ سر بریدن و شکم دریدند، اما فهمیدند حقیرتر از آنی هستند که با ملت ایران رو در رو شوند.

کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه دشمنان این ملت طراحی وسیعی برای ضربه زدن به تمامیت ارضی کشور انجام داده بودند که در دو هفته اخیر آن را به منصه ظهور گذاشتند گفت: تعداد قابل توجهی از تروریست های آموزش دیده با سلاح های متعدد که به تدریج وارد کشور کرده بودند را علیه ملت به کار گرفتند.

وی با بیان اینکه بر موج اعتراضات به حق مردم سوار شدند تا در کشور آشوب و اغتشاش ایجاد کنند افزود: دست به اقدامات تروریستی در کشور زدند، اما مردم همان ابتدا مسیر خود را از اغتشاشگران جدا کردند.

غضنفری با بیان اینکه این اغتشاشگران توسط شبکه های ماهواره ای و اینترنتی هدایت می شدند، ادامه داد: هر جنایتی از دستشان بر می آمد انجام دادند، حمله به حوزه های علمیه، مساجد، هیئت ها، آتش زدن قرآن و مساجد این ها نشان داد که مشکل آنها اقتصاد و معیشت نیست، بلکه با دین اسلام ضدیت دارند و وابسته به گروه های شیطان پرستی هستند؛ چنانچه برخی دستگیر شدگان اعتراف کردند که عضو گروه های شیطان پرست هستند.

وی با اشاره به آسیب اغتشاشگران به اموال ملت عنوان کرد: اینها به اموال عمومی و خصوصی ملت آسیب وارد کردند، تعداد زیادی از نیروهای بسیجی، انتظامی و حافظان امنیت ملت و مردم عادی را با سلاح گرم و سرد به شهادت رساندند، برخی را سر بریدند و شکم دریدند و همان رفتارهای داعش را در کشور پیاده کردند.

غضنفری با بیان اینکه در فراخوان هایشان گفته بودند لباس سرتاسر سیاه بپوشید ادامه داد: این همان رفتار و شیوه داعش بود که عراق و سوریه را به نابودی کشاند.

نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه وابستگان به کومله و پژاک و سلطنت طلبان هرکدام نقش خود را در این درگیری ها ایفا کردند ادامه داد: موساد و سیا اعتراف کردند که به اغتشاشگران سلاح دادند، اینها فکر می کردند می تواند در کشور ایجاد شکاف کرده، مردم را بترسانند و برخی شهرها را تصرف کنند تا بعد گروه های تجزیه طلب را از مرزهای کشور وارد کنند و زمینه را برای حمله نظامی آماده کنند.

غضنفری با اشاره به حضور حماسی مردم در 22 دی عنوان کرد: حضور حماسی ملت ایران باطل السحر توطئه های دشمن بود، دشمن به دنبال ناامن کردن کشور بود اما حماسه ای مانند 9 دی 88 خلق شد تا گروه های تروریستی و اربابان آنها بدهند حقیرتر از آنی هستند که با ملت ایران رو در رو شوند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه