logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تداوم کاهش دما در کشور/ برف و باران در نقاط مختلف ایران

تداوم کاهش دما در کشور/ برف و باران در نقاط مختلف ایران
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش در نقاط مختلف کشور و کاهش محسوس دما طی سه‌شنبه و چهارشنبه (۳۰ دی و اول بهمن) خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان ضمن پیش‌بینی وضعیت هوا برای امروز یکشنبه تا پنجشنبه (۲۸ دی‌ماه تا ۲ بهمن‌ماه) اظهار کرد: امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، شمال مرکزی، همدان، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و در ساعات بعد از ظهر و شب در استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و شمال فارس بارش پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی روز دوشنبه (۲۹ دی‌ماه) بارش در مناطق ذکر شده تقویت می‌شود و در برخی نقاط فارس، شمال بوشهر، کرمان، یزد، اصفهان، مرکزی، قم، تهران، مازندران و شمال سمنان بارش پراکنده مورد انتظار خواهد بود. 

ضیاییان اضافه کرد: سه‌شنبه (۳۰ دی‌ماه) بارش در نیمه شمالی کشور، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی بارش ادامه دارد و در سواحل دریای خزر شدت خواهد داشت. چهارشنبه (اول دی‌ماه) این سامانه بارشی در سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور فعال خواهد بود و در برخی نقاط مرکز، ارتفاعات البرز، ارتفاعات زاگرس و جنوب شرق، بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: پنج‌شنبه (۲ دی‌ماه) نیز بارش در نوار غربی کشور و ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس پیش‌بینی می‌شود. این شرایط در مناطق سردسیر و کوهستانی به‌صورت برف و در مناطق جنوبی کشور همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

به گفته وی سه‌شنبه و چهارشنبه برای بیشتر مناطق کشور و پنج‌شنبه برای شرق، جنوب شرق و جنوب وزش باد شدید رخ می‌دهد که بر همین اساس خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد دور از انتظار نیست. 

وی افزود: سه‌شنبه در شمال غرب، غرب و مرکز و چهارشنبه در اغلب مناطق کشور به‌جز جنوب شرق و نوار جنوبی کشور کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود. 

ضیاییان در ادامه اظهار کرد: یکشنبه خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و طی سه‌ روز آینده دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ دی‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری و غبار رقیق در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و بارش پراکنده با حداکثر دمای ۶ و حداقل دمای صفر درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (29 دی‌ماه) نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف و وزش باد شدید وزش باد در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده در ارتفاعات بارش برف با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا اردبیل با کمینه دمای ۸-  سانتیگراد و پس فردا سنندج با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس با دمای ۲۱ و ۲۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور پیش‌بینی می‌شوند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه