اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کوچه ای مملو از حقیقت + تصاویر

کوچه ای مملو از حقیقت + تصاویر
درهنگام ورود به کوچه با نامی یکسان بر روی تمام مغازه ها روبه رو شده و این فکر به ذهن خطور می کند که شاید همه با هم فامیل باشند اما...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری زنان قم ، کوچه ای که روبه روی پاساژ شیخان و مشرف به در ورودی پاساژ موسی بن جعفر است یکی از قدیمی ترین کوچه های قم است این درحالی است که نام حقیقت بر روی  اکثر مغازه های این کوچه خودنمایی می کند به طوریکه این موضوع باعث شد تا جویای اصل ماجرا شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری زنان قم ، , پایگاه خبری زنان قم ، , پایگاه خبری زنان قم,

اولین نکته ای که به آن دست یافتیم این بود که کوچه ای که تمام مغازه های آن نام حقیقت را بر خود نهاده اند هیچ خویشاوندی با هم ندارند و تنها یک رسم را دنبال کرده اند.

,

ظاهرا اولین مغازه ای که در این کوچه بنا شده یک لبنیاتی متعلق به حاج غلامرضا سنگی بوده است و بعداز مرگ او پسرش عهده دار این مغازه شده است به طوریکه بعداز گذشت قریب به 40 سال هنوز این مغازه پابرجاست، شغل خانوادگی آنان گاوداری بوده و  محصولات گاوداری خودرا در این مغازه عرضه می کنند به طوریکه آوازه مرغوبیت کالاهای لبنیاتی های حقیقت مشتریان زیادی را به همراه داشته است، داستان پرفراز و نشیبی که مغازه حقیقت را بناکرده است باعث شده پسرراه پدر را ادامه داده و حقیقت پدررا حفظ کند، اینکه وی بارها برشکست شده و باز از نو شروع کرده را از زبان کارگر سالهای دورش شنیدیم.

,

تنها یک مغازه است که نام فامیلی اش "حقیقت" است و نمایشگاه فرشی را در این کوچه اداره می کند اما وی نیز به تبعیت از دیگران نام مغازه خودرا حقیقت نهاده است.

,

به طور کلی هیچکدام از مغازه های اطراف خویشاوند و یا فامیل آقای سنگی نیستند اما به تبعیت از وی نام حقیقت را بر مغازه خود نهاده اند و در پاسخ به این سوال که چرا این نام را انتخاب کرده اید تنها این جمله را میشنوی: ما حقیقت قلابی هستیم حاج غلامرضا حقیقتی واقعی بود.

,

آقای حیدری دومین نفری است که مغازه اش را با نام حقیقت دراین کوچه بنا کرده واو کسی نیست جز شاگرد روزهای آغازبه کار اولین مغازه حقیقت این کوچه، درهر حال امیدواریم حقیقتی شیرین در این کوچه جریان داشته باشد چراکه کسبه محل خودنیز به نام حقیقت افتخار می کنند و امیدوارند حقیقت کارشان مورد رضای خدا واقع شود.

,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,


انتهای پیام/پ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه