logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دانا گزارش می دهد؛

ترس آمریکا از انگشتانی که روی ماشه است/مطالبه ملت، سیلی محکم به شیطان بزرگ!

ترس آمریکا از انگشتانی که روی ماشه است/مطالبه ملت، سیلی محکم به شیطان بزرگ!
آمادگی نیروهای مسلح در سراسر کشور تا اندازه ای است که با یک خطای محاسباتی دشمن تا پاسخ ویران کننده تنها یک دستور فاصله وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛همزمان با روز ولادت امام حسین (غ) و روز پاسدار، سردار پاکپور، فرمانده سپاه پاسداران در پیامی عنوان کرد: در صورت هرگونه اشتباه محاسباتی دشمن، انگشت ما روی ماشه است.

این تنها یکی از مواضع رسمی یک مقام امنیتی ایران در خصوص هر گونه اقدام اشتباه از سوی دشمنان ملت است.

پس از جنگ ۱۲ روزه حالا ایران در اوج آمادگی است و اینکه گفته می شود موشک ها روی اهداف تنظیم شده است یا انگشت ها روی ماشه است یک اظهارنظر تبلیغاتی نیست.

آمادگی نیروهای مسلح در سراسر کشور تا اندازه ای است که با یک خطای محاسباتی دشمن تا پاسخ ویران کننده تنها یک دستور فاصله وجود دارد. دستوری که می تواند مواضع آمریکایی- صهیونیستی را در هر کجا به هدف مشروع جمهوری اسلامی ایران تبدیل کند.

 به اذعان بسیاری از مقامات رسمی کشورمان حتی در جریان جنگ 12 روزه بخش عمده ی تجهیزات و امکانات ایران به کار گرفته نشد و دشمن تمام توانایی و اقتدار ایران را نچشیدند. 

به گفته بسیاری از تحلیلگران مهمترین دلیل این امر حفظ دارایی ها و نیروها برای جنگ اصلی پیش رو با آمریکا بود. 

 اگر تا چندماه قبل نوعی احتیاط در مواجهه و درگیری مستقیم و زدن ضربات مرگبار به دشمن وجود داشت، اکنون نوعی اجماع و مطالبه در میان ملت ایران و تصمیم گیران به بوجود آمده که بر این باور است در درگیری های احتمالی آینده آمریکا باید ضربات سختی دریافت کند. ضرباتی که باید صدا و تبعاتش به حدی باشد که هم باعث عقب نشینی آمریکا از منطقه شده و هم باعث مفتضح شدن سیاستمداران آمریکا شود.

تحرکات آمریکا در منطقه بیش از هر چیز یک واکنش تدافعی در برابر حمله پیش‌دستانه ایران به پایگاه ها و دارایی هایشان در منطقه است. 

در حقیقت آمریکایی ها بدرستی می دانند که دست ها روی ماشه و اهداف تعیین شده است.

آمریکا علاقه و آمادگی برای ورود به جنگ طولانی مدت را ندارد

محمدحسن آصفری، کارشناس مسائل سیاسی در این باره به دانا گفت: ایران نه ونزوئلا است، نه سوریه، نه لیبی، نه عراق و نه افغانستان بلکه ساختار نظامی و فرماندهی ، پشتوانه مردمی و توانمندی آفندی ایران قابل مقایسه با هیچ یک از این کشورها نیست.

وی با بیان اینکه علی رغم تمام رجز خوانی های رسانه ای ، ارتش آمریکا دیگر آمادگی و علاقه برای ورود به جنگ طولانی، گسترده، منطقه ای و پر هزینه را ندارد افزود: نه تنها آمریکا بلکه تمام متحدان منطقه ای او علاقه و آمادگی برای رویارویی با چنین سناریویی ندارند. 

آصفری با اشاره به اینکه طرح تجاوز نظامی آمریکا به ایران ، یک طرح سوخته و تاریخ مصرف گذشته است تصریح کرد: این حمله قرار بود بلافاصله در میان آشوب های خیابانی و جنگ شهری مزدوران موساد و سیا به عنوان مکمل عملیات تسخیر شهرها انجام شود که به دلیل شکست آشوب های خیابانی، عدم دستیابی به اهداف تعریف شده، ضربه جدی به هسته های تروریستی سازماندهی شده و ترس و تردید آمریکا از تبعات و نتایج حمله به ایران ، انجام نشد، بعد از این هرگونه تلاش برای کلید زدن مجدد آن به مراتب پرهزینه تر، پیچیده تر و با تبعات بیشتر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه