اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیر ولی‌وند:

نقش سرلشکر سلیمی در ارتقای آموزش‌های ارتش ماندگار است/ نگاه ارتش تربیت فرماندهان میدانی از دل آموزش‌های عملی و سخت است

نقش سرلشکر سلیمی در ارتقای آموزش‌های ارتش ماندگار است/ نگاه ارتش تربیت فرماندهان میدانی از دل آموزش‌های عملی و سخت است
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با تأکید بر نقش ماندگار مرحوم امیر سرلشکر محمد سلیمی در ارتقای آموزش‌های ارتش، رویکرد راهبردی این نیرو را تربیت فرماندهان آینده بر پایه آموزش‌های عملی، میدانی و سخت‌گیرانه عنوان کرد؛ مسیری که با حساسیت فرماندهان ارشد دنبال شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر حسین ولی‌وند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس آجا) صبح امروز (چهارشنبه 8 بهمن 1404) در مراسم دهمین سالگرد درگذشت مرحوم امیر سرلشکر محمد سلیمی فرمانده اسبق ارتش و مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا که در این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به نقش تعیین‌کننده آن فرمانده فقید در شکل‌گیری و ارتقای ساختار آموزش‌های نظامی ارتش، اظهار داشت: در سال ۱۳۸۲ و هم‌زمان با آغاز نخستین دوره مشترک دانشگاه ارتش، بیش از نیمی از دانشجویان در منطقه لشکرک مستقر بودند.

وی با مرور خاطرات آن مقطع افزود: در آن زمان مسئولیت هماهنگی امور مختلف را برعهده داشتم، اما دغدغه جدی من این بود که در زمان حضور فرمانده کل ارتش، مجموعه از آمادگی لازم برخوردار نباشد.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ادامه داد: در یکی از بازدیدها، بنا بر دستور رئیس اداره آموزش، تعدادی از دانشجویان تیرانداز برجسته انتخاب شدند و برای ایجاد انگیزه، پاداش قابل‌توجهی به آنان اختصاص یافت. سال بعد نیز امیر سیاری شخصاً بر روند انتخاب‌ها نظارت کردند که این موضوع نشان‌دهنده حساسیت و دقت فرماندهان ارشد نسبت به مقوله «آموزش» بود.

امیر ولی‌وند با اشاره به رویکرد سخت‌گیرانه آموزشی در آن دوران خاطرنشان کرد: نگاه فرماندهی ارتش بر این مبنا استوار بود که فرماندهان آینده باید سختی‌های مسیر آموزش را به‌طور کامل لمس کنند. بر همین اساس، آموزش‌ها در یگان‌ها به‌شکلی کاملاً عملی، میدانی و طاقت‌فرسا اجرا می‌شد؛ روشی که پیش از آن سابقه نداشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شیوه تبیین مفاهیم دفاع مقدس توسط مرحوم سرلشکر سلیمی پرداخت و گفت: ایشان با بیانی شیوا و بهره‌گیری از مثال‌های ملموس، مفاهیم عمیق را منتقل می‌کردند. از جمله جنگ تحمیلی را به حمله همسایه‌ای بی‌انصاف به خانه یک تازه‌وارد تشبیه می‌کردند؛ مثالی که تأثیر عمیقی بر ذهن و روحیه نسل دانشجو برجای می‌گذاشت.

فرمانده دافوس آجا همچنین از اهدای آثار و یادگارهای شخصی مرحوم امیر سلیمی به موزه دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: پس از درگذشت ایشان، بنا به وصیت آن مرحوم و توسط پسر ارشدشان، دو دست لباس نظامی، یک قبضه سلاح کمری مجاز، اسناد و یک سررسید مملو از یادداشت‌های شخصی برای نگهداری به موزه دانشگاه سپرده شد.

وی افزود: از دل همین یادداشت‌ها، کتابی استخراج و تدوین شده که در این مراسم از آن رونمایی می‌شود.

امیر ولی‌وند در پایان با تأکید بر ضرورت پاسداشت یاد فرماندهان بزرگ ارتش گفت: زنده نگه‌داشتن یاد و نام بزرگان، وظیفه ماست و ان‌شاءالله این مسیر با قدرت و جدیت ادامه خواهد یافت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه