اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آغاز بارش گسترده برف و باران از امروز

آغاز بارش گسترده برف و باران از امروز
بر اساس پیش‌بینی مدل‌های عددی هواشناسی،‌ از امروز بارش گسترده برف و باران در کشور آغاز می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مطابق پیش‌بینی مدل‌های عددی هواشناسی از اواسط امروز چهارشنبه 8 بهمن 1404 سامانه بارشی از غرب وارد کشور خواهد شد و باعث بارش در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، گیلان، ارتفاعات مازندران و البرز، تهران، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و بوشهر خواهد شد.

این سامانه فردا پنجشنبه 9 بهمن تقویت خواهد شد و در اکثر مناطق کشور به‌جز جنوب شرق فعال خواهد بود، طی این دو روز بارش‌ها در مناطق کوهستانی و سردسیر به‌صورت برف با احتمال کولاک و در مناطق جنوبی به‌شکل رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

روز جمعه در شمال شرق و نوار شرقی کشور بارش باران و برف و وزش باد ادامه خواهد داشت. همچنین در این روز، بارش خفیف و پراکنده برف و باران در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور دور از انتظار نیست.

شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز در برخی مناطق شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، در همین مدت، دریای خزر و مناطق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم خواهند بود.

 سازمان هواشناسی همچنین نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی هشدار داد که از امروز چهارشنبه 8 بهمن تا فردا پنج‌شنبه 9 بهمن 1404 بخش‌هایی از کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

بر اساس این هشدار، سامانه موجب بارش باران و برف و در مناطق جنوبی با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت خواهد شد و احتمال اختلال در حمل‌ونقل، انسداد گردنه‌های برف‌گیر، آب‌گرفتگی معابر و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی وجود دارد.

مناطق تحت تأثیر در روز چهارشنبه شامل جنوب غرب آذربایجان غربی، نیمه غربی کردستان و کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام و شمال و شرق خوزستان است. در روز پنج‌شنبه نیز کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، نیمه شرقی خوزستان، شمال بوشهر و شمال و غرب فارس تحت تأثیر خواهند بود.

سازمان هواشناسی به مردم توصیه کرده‌ است که از سفرهای غیرضروری خودداری کنند، خودروها را مجهز به وسایل زمستانی و از تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مناطق پرخطر اجتناب کنند، همچنین دستگاه‌های اجرایی، راهداری و شهرداری‌ها باید آماده عملیات پیشگیرانه و برف‌روبی محورهای شهری و بین‌شهری باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه