اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

تسهیلاتی ۶۰ همتی برای تقویت اشتغال زنان سرپرست خانوار اختصاص یافت

تسهیلاتی ۶۰ همتی برای تقویت اشتغال زنان سرپرست خانوار اختصاص یافت
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ۶۰ همت اعتبار در قالب تسهیلات برای تقویت اشتغال، ‌ویژه زنان سرپرست خانوار اختصاص یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا بهروز آذر عصر دوشنبه ۲۰ بهمن در بازدید از مجتمع تولیدی بانوان احسان در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب که آنچه امروز در این مجموعه مشاهده کردیم، بخشی از توانمندی‌های ارزشمند زنان ایران اسلامی به‌ویژه در خراسان جنوبی است اظهار داشت: هنر دست بانوان این خطه در حوزه‌های متنوعی از جمله پارچه‌بافی‌های سنتی، تولیدات چرمی، صنایع‌دستی و فرآوری و پخت انواع محصولات غذایی، جلوه‌ای از ظرفیت‌های کم‌نظیر زنان کارآفرین استان را به نمایش گذاشته است.

وی با اشاره به استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در این مجموعه افزود: یکی از مسائل مهم در حوزه اشتغال زنان سرپرست خانوار، فراهم نبودن فضای مناسب در منازل برای راه‌اندازی کسب‌وکار خانگی است بسیاری از این بانوان با وجود انگیزه و مهارت، به دلیل محدودیت فضا امکان ایجاد کارگاه مستقل را ندارند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی(ره) با تجهیز و در اختیار قرار دادن کارگاه‌های تولیدی، زمینه استقرار این بانوان را تا زمان شکل‌گیری و تثبیت کسب‌وکارشان فراهم کرده تا بتوانند به استقلال اقتصادی برسند.

بهروز آذر با بیان اینکه بازارچه‌های فروش حضوری و مجازی نیز برای عرضه تولیدات این بانوان پیش‌بینی شده، تصریح کرد: توسعه بازار فروش، یکی از ارکان اصلی پایداری اشتغال است و حضور مؤثر در بسترهای مجازی می‌تواند به افزایش درآمد و گسترش بازار این محصولات کمک کند.

وی یکی از مهمترین محورهای این سفر را بررسی روند تخصیص و هزینه‌کرد تسهیلات تکلیفی اشتغال زنان سرپرست خانوار عنوان کرد و افزود: امسال در مجموع ۶۰ همت تسهیلات تکلیفی با اولویت اشتغال، به‌ویژه برای زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده که بخشی از آن به کمیته امداد اختصاص یافته است.  

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: برای ما اهمیت داشت که روند هزینه‌کرد این اعتبارات را از نزدیک بررسی کنیم که خوشبختانه گزارش‌ها نشان می‌دهد منابع در مسیر صحیح هدایت شده، هرچند این میزان کافی نیست و باید مدل‌های نوین و پایدارتری برای توسعه اشتغال این قشر طراحی شود.

بهروز آذر با اشاره به اجرای طرح کارآفن در مجموعه فنی و حرفه‌ای استان تصریح کرد: در این طرح تلاش می‌شود افراد از مرحله آموزش و ارتقای مهارت تا ورود به بازار کار به صورت هدفمند هدایت شوند.

به گفته وی؛ در حال حاضر با یک خلأ میان آموزش و بازار کار مواجهیم که ضروری است با برنامه‌ریزی و تقویت پیوند میان دستگاه‌های متولی، این فاصله کاهش یابد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت سواری برای بانوان نیز گفت: بر اساس تصمیم دولت، هیچ منع قانونی برای صدور گواهینامه بانوان وجود ندارد، تنها هماهنگی‌هایی برای برگزاری کلاس‌ها با حضور مربیان زن و آموزش افسران خانم به منظور برگزاری آزمون‌ها در حال انجام است و امیدواریم تا پایان سال روند صدور گواهینامه‌ها به طور کامل اجرایی شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه