اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم/زمان دور بعدی مشخص نشده است

عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم/زمان دور بعدی مشخص نشده است
وزیر امور خارجه گفت: زمان مشخصی تنظیم نشده و قرار شد روی متن‌های یک توافق احتمالی کار کنند و متن ها را تبادل کنیم و بعد تاریخ دیگری را برای دور سوم تعیین کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس عراقچی در گفت‌وگویی پس از پایان دومین دور مذاکرات در ژنو گفت: دومین دور مذاکرات غیرمستقیم برگزار شد و بحث‌های خوبی داشتیم و در این دور نسبت به دور گذشته مباحث جدی مطرح شد.

وی افزود: فضای سازنده‌تری در این دور وجود داشت و ایده‌های مختلفی مطرح شد که به طور جدی روی این ایده ها بحث شد.

وزیر امور خارجه گفت: در نهایت بر روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم که از این به بعد روی این اصول حرکت می‌کنیم و وارد متن توافق خواهیم شد نه اینکه به سرعت می توانیم به توافق برسیم. به این معناست که مسیر شروع شده و امیدواریم هر چه زودتر تمام شود و آمادگی داریم برایش وقت کافی بگذاریم. در هر حال وقتی بع تدوین متن می رسیم کار کمی مشکل و ریزتر می‌شود.
عراقچی ادامه داد: از نظر من پیشرفت خوبی نسبت به جلسه گذشته صورت گرفت و الان یک مسیر روشن پیش رو داریم که به نظر من مثبت است.
وی گفت: زمان مشخصی تنظیم نشده و قرار شد دو طرف روی متن‌های یک توافق احتمالی کار کنند و بعد متن‌ها را تبادل کنیم و بعد تاریخ دیگری را برای دور سوم تعیین کنیم. 
وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به این پرسش که آیا مذاکرات به ریل خودش برگشته است اظهار کرد: هنوز نقشه راه به آن معنا نیست اما الان تصویر روشن تری داریم که چه کاری باید انجام شود و چه کاری در ادامه مسیر باید انجام شود البته هنوز دو طرف مواضعی دارند که نزدیک شدن این مواضع کار می‌برد ولی حداقل الان اصول راهنما و راه روشن تری داریم که در آن حرکت می کنیم. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه