logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

میزبانی سفارت اروگوئه از مدیران فدراسیون فوتبال و نمایندگان باشگاه استقلال

میزبانی سفارت اروگوئه از مدیران فدراسیون فوتبال و نمایندگان باشگاه استقلال
نمایندگان باشگاه استقلال در نشستی به میزبانی سفارت اروگوئه و با حضور رئیس فدراسیون فوتبال شرکت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سایت رسمی باشگاه استقلال، در نشستی که به ابتکار سفیر اروگوئه در ایران و با هماهنگی‌ با وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، جمعی از سفرای کشورهای آمریکای جنوبی، سفیران سنگال و ویتنام، مسئولان فدراسیون فوتبال و نمایندگان باشگاه استقلال میهمان سفارت اروگوئه بودند.


 

در این برنامه مهدی تاج رئیس و مهدی محمدنبی نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال ایران نیز حضور داشتند. همچنین جمعی از حامیان مالی از جمله رئیس مرکز دوستی اروگوئه و ایران، در این مراسم شرکت کردند.

 

در ابتدای مراسم برالدو نیکولا، سفیر اروگوئه ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران، بر علاقه‌مندی کشورش برای گسترش تعاملات ورزشی و فرهنگی با ایران تأکید کرد و برگزاری این نشست با حضور جمعی از سفرای آمریکای جنوبی را گامی مهم در مسیر تقویت همکاری‌های مشترک دانست. وی همچنین تصریح کرد که در این برنامه از میان باشگاه‌های ایرانی، تنها نمایندگان استقلال دعوت شده‌اند.


 

در ادامه‌مهدی تاج نیز با اشاره به ظرفیت‌های فوتبال دو کشور، ابراز امیدواری کرد تیم‌های ملی ایران و اروگوئه در رقابت‌های جهانی پیش‌رو عملکرد موفقی داشته باشند و تعاملات میان دو کشور در حوزه فوتبال بیش از پیش توسعه یابد. وی بر نقش چنین نشست‌هایی در تقویت روابط ورزشی و بین‌المللی تأکید کرد.
 

در بخش دیگری از این مراسم، پیراهن تیم‌های ملی ایران و اروگوئه میان رئیس فدراسیون فوتبال ایران و سفیر اروگوئه به نشانه دوستی و همکاری متقابل مبادله شد.


همچنین عباس ترابیان، رئیس سازمان فوتبال باشگاه استقلال با حضور در این مراسم، پیراهن رسمی باشگاه استقلال را به سفیر اروگوئه اهدا کرد. باشگاه استقلال برای سفرای حاضر نیز بسته‌های یادبود تدارک دیده بود که به آنان تقدیم گردید.
 

ترابیان در حاشیه این برنامه با اشاره به رویکرد بین‌المللی باشگاه استقلال از برنامه‌ریزی برای برگزاری تورنمنت‌های بین‌المللی به‌ویژه با کشورهای آمریکای جنوبی خبر داد و ابراز امیدواری کرد این تعاملات به توسعه همکاری‌های فنی، برگزاری مسابقات مشترک و تقویت ارتباطات ورزشی در سطوح مختلف منجر شود.


 

در این مراسم جمعی از پیشکسوتان باشگاه استقلال از جمله شاهرخ بیانی، حسن روشن، کاظم اولیایی و فریده شجاعی نیز از جمله میهمانان سفارت اروگوئه بودند.

 

باشگاه استقلال در راستای گسترش دیپلماسی ورزشی و تعاملات بین‌المللی، توسعه همکاری با کشورهای مختلف را در دستور کار خود قرار داده و این نشست را نقطه مطلوبی برای اجرای برنامه‌های مشترک آینده می‌داند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه