اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ضربه وزارت اطلاعات به ۳ هسته از مزدوران آمریکایی در ۳ استان کشور

ضربه وزارت اطلاعات به ۳ هسته از  مزدوران آمریکایی در ۳ استان کشور
وزارت اطلاعات به سه هسته از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونی در استانهای مازندران، خوزستان و خراسان رضوی ضربه پیش‌دستانه زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در پی دریافت گزارشهای مردمی و اقدامات اطلاعاتی تکمیلی، یک هسته تشکیلاتی ۱۰ نفره از مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونی که مترصد انجام اقدامات ضدامنیتی در شهرهای استان مازندران بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان مازندران، شناسایی و بازداشت شدند. این افراد دارای سابقه حمله به نیروهای حافظ امنیت می باشند.

همچنین یک هسته ۱۰ نفره از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونی در خراسان رضوی که اقدام به همکاری اطلاعاتی با رسانه‌های تروریستی وابسته به دشمن متجاوز می‌کردند، با دریافت گزارشات مردمی و اقدامات اطلاعاتی-عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی، شناسایی و دستگیر شدند. این افراد، موقعیت مکان‌های نظامی و برخی زیر ساخت‌های اقتصادی را به دشمن متجاوز منتقل می‌کردند. آنها همچنین با هدف ایجاد رعب و وحشت و اثرگذاری برای پیشگیری از حضور میدانی مردم همیشه در صحنه، مکان برخی از مراکز علمی و تحقیقاتی، اماکن عمومی و... را به عنوان مکان تجمع نیروها و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونی منتقل می کردند.

علاوه بر آن اعضای یک تیم تروریستی سه نفره‌ی دشمن آمریکایی-صهیونی که با واسطه مزدوران خارج از کشور هدایت می شد، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج ) در اداره کل خوزستان شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند. اعضای این تیم در روزهای اخیر با حمله مسلحانه به حافظان امنیت و چندین مکان دولتی و عمومی از جمله استانداری خوزستان و ایراد خسارت، موجب ناامنی، رعب و وحشت در سطح شهر شده بودند. از تیم اخیر دو قبضه سلاح جنگی کلاشینکف و مقداری مهمات کشف گردید.

روابط عمومی وزارت اطلاعات

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه