اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صادرات مناطق آزاد 14 درصد رشد کرد

صادرات مناطق آزاد 14 درصد رشد کرد
دبیر شورایعالی مناطق آزاد گفت: فعالیتهای اقتصادی در مناطق آزاد با قدرت وبا 14 درصد رشدهمراه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عملکرد شاخص‌های اقتصادی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور در 11 ماهه سال 1404، رشد چشمگیر سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، افزایش ارزش تولید و روند رو به رشد صادرات را نشان می‌دهد که بیانگر توسعه فعالیت‌های اقتصادی در این مناطق است.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور روز یکشنبه با اشاره به تداوم فعالیتهای اقتصادی و تجاری در مناطق آزاد اظهار داشت: میزان سرمایه‌گذاری داخلی جذب‌شده در مناطق آزاد طی 11 ماهه امسال به 8.479.795 میلیارد ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد 125 درصدی را نشان می‌دهد. همچنین سرمایه‌گذاری داخلی محقق‌شده با ثبت 1.869.342 میلیارد ریال، افزایش 36 درصدی را تجربه کرده است.

رضا مسرور افزود: در بخش سرمایه‌گذاری خارجی نیز مناطق آزاد عملکرد چشمگیری داشته‌اند؛ به‌طوری که سرمایه‌گذاری خارجی جذب‌شده با تحقق 1.025 میلیون دلار، رشد قابل توجه 531 درصدی نسبت به 11 ماهه سال گذشته ثبت کرده است. همچنین سرمایه‌گذاری خارجی محقق‌شده به 533 میلیون دلار رسیده که بیانگر رشد 268 درصدی در این حوزه است.

به گفته وی صادرات مناطق آزاد در 11 ماهه سال 1404، 1،322 میلیون دلار را نشان می‌دهد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی 14 درصد داشته است.

این مقام مسوول ابراز داشت: همچنین ارزش تولیدات مناطق آزاد در این بازه زمانی به بیش از 4.269.656 میلیارد ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد 28 درصدی را ثبت کرده و از تحقق مطلوب اهداف تولیدی در این مناطق حکایت دارد.

مسرور خاطرنشان کرد: این آمار در شرایط جنگ 12 روزه، ناآرامی‌های دی ماه، تحریم‌ها، مکانیسم ماشه و تلاش دشمن برای حفظ سایه جنگ طی ماه‌ها کسب شده است که نشان دهنده تداوم رشد سرمایه‌گذاری، به‌ویژه در بخش خارجی، در کنار افزایش تولید و صادرات، نقش مهمی در تقویت جایگاه مناطق آزاد در اقتصاد ملی و توسعه پایدار این مناطق ایفا خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه